Champions League

Τα’ ριξε στη διαιτησία ο Φαν Χάαλ

Παράπονα για τη διαιτησία εξέφρασε ο Λουίς Φαν Χάαλ μετά τον πρόωρο αποκλεισμό της Μαν. Γιουνάιτεντ από το Champions League.

Φανερά απογοητευμένος, ο Λουίς Φαν Χάαλ αδυνατούσε να πιστέψει πώς η Μαν. Γιουνάιτεντ έχασε από τη Βόλφσμπουργκ κι έμεινε εκτός συνέχειας του Champions League. Ο Ολλανδός τεχνικός, που δέχεται σκληρή κριτική, εξέφρασε παράπονα για τη διαιτησία, αλλά και την αμυντική συμπεριφορά της ομάδας του.

«Είμαι απογοητευμένος, όπως και οι παίκτες μου. Θέλαμε να συνεχίσουμε στο Champions League και να δείξουμε την αξία μας στο υψηλότερο επίπεδο, όχι στο Europa League. Δεν μπορούμε πλέον όμως να το κάνουμε αυτό. Είναι δύσκολο να καταλάβω τι έγινε, γιατί συνήθως αμυνόμαστε πολύ καλά. Ήταν ένα τρελό ματς. Πετύχαμε γκολ και μας ακυρώθηκε, θα μπορούσαμε να έχουμε κερδίσει, γιατί είχαμε τις ευκαιρίες, όπως και η Βόλφσμπουργκ. Προηγηθήκαμε και ισοφαρίσαμε, αλλά δεχτήκαμε αμέσως γκολ και στις δύο περιπτώσεις. Δεν μπορείς να πεις ότι ήμασταν το φαβορί, ήταν ένας πολύ ισορροπημένος όμιλος, με όλα τα παιχνίδια να κρίνονται στο γκολ. Όπως και στο ματς με την Αϊντχόφεν υπήρξαν διαιτητικές αποφάσεις που ήταν σε βάρος μας. Είναι παράξενο που ο διαιτητής άλλαξε απόφαση και δεν πιστεύω πως ο Μάτα συμμετείχε στη φάση του ακυρωθέντος γκολ», τόνισε ο Φαν Χάαλ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x