Κύπελλο Ελλάδας

Τα βγάζει όλα στη φόρα και συνεχίζει μόνος του ο Παναθηναϊκός

Έτοιμος να δημοσιοποιήσει τις ενέργειες που έκανε ΠΡΙΝ το «χειρουργείο» Κύζα είναι ο Παναθηναϊκός. Όπως ανέφερε ο Βασίλης Βέργης στον ΣΠΟΡ FM, οι «πράσινοι» κόβουν κάθε γέφυρα επικοινωνίας με τον ΠΑΟΚ

Αποφασισμένος για αποκαλύψεις και μετωπικές συγκρούσεις είναι ο Παναθηναϊκός.

Μετά τα όργια του διαιτητή Κύζα στη ρεβάνς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, οι «πράσινοι» προανήγγειλαν κλιμάκωση των αντιδράσεων τους για όσα έγιναν στην Τούμπα.

Μιλώντας λοιπόν στην εκπομπή του με τον Βάιο Τσούτσικα στον ΣΠΟΡ FM 94,6, ο Βασίλης Βέργης επιβεβαίωσε την πρόθεση του «τριφυλλιού» να δημοσιοποιήσει όλες τις επίσημες ενέργειες που έκανε πριν το παιχνίδι για να αποφευχθούν γεγονότα όπως αυτά που τελικά συνέβησαν.

Επιπλέον τόνισε ότι δεν υπάρχει πλέον καμία συμπόρευση με τον ΠΑΟΚ και ότι θα κοπεί κάθε γέφυρα επικοινωνίας με τον Ιβάν Σαββίδη. Κάτι που συνεπάγεται ότι δεν θα γίνει καμία συζήτηση για κανένα θέμα από ‘δω και πέρα, ενώ αντίκτυπος αναμένεται να υπάρξει και στο ζήτημα των εκλογών της ΕΠΟ.

Σε κάθε περίπτωση είναι ξεκάθαρο ότι ο Παναθηναϊκός θα διαχωρίσει εντελώς τη θέση του και ότι θα πορευτεί εντελώς μόνος του από ‘δω και πέρα στα θέματα που αφορούν στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x