Stoiximan Super League

Τα βρήκαν για τη ρήτρα Παναθηναϊκός-Μπεργκ

Ακόμη ένα βήμα για την υπογραφή της επέκτασης της συνεργασίας τους έκαναν ο Παναθηναϊκός και ο Μάρκους Μπεργκ, οι οποίοι φέρονται να έχουν συμφωνήσει στη ρήτρα αποδέσμευσης του Σουηδού επιθετικού.

Όλα είναι έτοιμα για να πέσουν οι υπογραφές ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την πλευρά του Μάρκους Μπεργκ για την επέκταση της συνεργασίας τους μέχρι το καλοκαίρι του 2019.

Όπως γράφει σήμερα το «Goal News», οι δύο πλευρές συμφώνησαν και στη ρήτρα αποδέσμευσης του παίκτη, ύστερα από σχετικό αίτημα των εκπροσώπων του.

Πλέον ο διεθνής άσος – που σκόραρε στην ισοπαλία της Σουηδίας με την Ολλανδία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου – θα μπορεί να συζητήσει με όποια ομάδα επιθυμεί, αρκεί εκείνη να μπορεί να καλύψει τη ρήτρα που ανέρχεται στα 4 εκατ. καθαρά ευρώ για το «τριφύλλι».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, για να ισχύσει αυτό, θα πρέπει η τελική πρόταση να είναι στα 7,6 εκατ. ευρώ, αφού δικαιώματα έχουν τόσο ο Μπεργκ (12,5%) όσο και το Αμβούργο (35%) που ανεβάσουν την τελική τιμή του ποδοσφαιριστή.

Τέλος, η ρήτρα θα έχει ισχύει για τα δύο επόμενα καλοκαίρι, αλλά μόνο για την περίοδο από 1η Ιουλίου μέχρι 15 Αυγούστου. Περισσότερα θα γίνουν γνωστά μετά το παιχνίδι με τον Άγιαξ, στο πλαίσιο της πρεμιέρας της φάσης των ομίλων του Europa League, στη Λεωφόρο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x