Stoiximan Super League

Τα βρήκε με Λίτζεον ο Παναθηναϊκός

Σε καλό δρόμο βρίσκεται η υπόθεση της απόκτησης του Ρούμπεν Λίτζεον για τον Παναθηναϊκό, αφού οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει προφορικά και πλέον απομένει να βρεθεί η «χρυσή τομή» με τον Άγιαξ.

Το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για απόκτηση του Ρούμπεν Λίτζεον, ο οποίος ανήκει στον Άγιαξ και αγωνίζεται ως δανεικός στην Μπρέντα, αποκάλυψε χθες το πρωί ο ολλανδικός Τύπος.

Σύμφωνα με πληροφορίες της SportDay, οι «πράσινοι» έχουν έρθει σε κατ’ αρχήν προφορική συμφωνία με τον μάνατζερ του Ολλανδού μπακ-χαφ για συνεργασία για τα επόμενα τρία χρόνια.

Πλέον εκείνο που απομένει είναι να βρεθεί η «χρυσή τομή» με τον Άγιαξ, αφού ο 23χρονος άσος δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2016. Στο «τριφύλλι» θα προσπαθήσουν να πάρουν ως ελεύθερο τον παίκτη ή να δώσουν ένα μικρό ποσό στον «Αίαντα» για να κάνουν δικό τους τον νεαρό παίκτη, ο οποίος δεν υπολογίζεται από τον ολλανδικό σύλλογο.

Για αυτό τον λόγο φαίνεται πως ταξίδεψε για την Ολλανδία ο Γιάννης Αναστασίου, ώστε να μιλήσει ο ίδιος με τη διοίκηση του Άγιαξ (λόγω και της θητείας του στην ομάδα) και να μπορέσει να προχωρήσει τις συζητήσεις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x