Stoiximan Super League

Τα βρήκε με Σίλβα, περιμένει την Ουντινέζε ο Παναθηναϊκός

Σε συμφωνία με τον Γκάμπριελ Σίλβα έχει έρθει ο Παναθηναϊκός, που περιμένει την Ουντινέζε να αφήσει ελεύθερο τον ποδοσφαιριστή για να τον αποκτήσει. Από Δευτέρα οι οριστικές εξελίξεις.

Σε οριστική συμφωνία με τον Γκάμπριελ Σίλβα έχει έρθει ο Παναθηναϊκός. Οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» τα έχουν βρει σε όλα με τον ποδοσφαιριστή και τον εκπρόσωπό του και πλέον απομένει μία λεπτομέρεια για να προχωρήσει η μεταγραφή.

Συγκεκριμένα, οι πληροφορίες του ΣΠΟΡ FM αναφέρουν πως οι «πράσινοι» περιμένουν από την Ουντινέζε να αφήσει ελεύθερο τον 26χρονο Βραζιλιάνο αριστερό μπακ. Εξελίξεις στο θέμα του Σίλβα αναμένεται να υπάρξουν από την ερχόμενη Δευτέρα.

Ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ ανήκει στην Ουντινέζε και το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2018. Αγωνιζόταν στο πρώτο μισό της περασμένης σεζόν ως δανεικός στην Γρανάδα, η οποία έχει τους ίδιους μεγαλομετόχους με την Ουντινέζε, καταγράφοντας 13 συμμετοχές.

Ξεκίνησε την καριέρα του από την Παλμέιρας, με την Ουντινέζε να τον κάνει δικό της το 2011. Αγωνίστηκε ως δανεικός στη Νοβάρα, ενώ στη συνέχεια έπαιξε στους «Φριουλάνι» για τέσσερις σερί σεζόν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x