Super League 2

Τα βρίσκουν…

Θετικότατα τα αποτελέσματα της συνάντησης για την ανέγερση της Αγιας-Σοφιάς, που έγινε σήμερα. Δήμος, ΠΑΕ ΑΕΚ και ΥΠΕΚΑ συμφώνησαν σε πολλά σημεία. «Βήμα-βήμα θα λυθούν τα πάντα», τόνισε ο Ασλανίδης.

«Βήμα – βήμα θα λυθούν τα πάντα. Κάμφθηκαν πολλές ενστάσεις που είχε ο Δήμος»…

Τα λόγια αυτά του Βαγγέλη Ασλανίδη δίνουν μια ξεκάθαρη εικόνα για τη συνάντηση που έγινε σήμερα για την ανέγερση του νέου γηπέδου της ΑΕΚ παρουσία εκπροσώπων όλων των εμπλεκομένων φορέων.

Μια συνάντηση η οποία δεν θύμιζε σε καμία περίπτωση τις προηγούμενες όπως και τα αποτελέσματά αυτής.

Τόσο ο πρότζεκτ μάνατζερ του έργου, Δημήτρης Ανδριόπουλος, όσο ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Βαγγέλης Ασλανίδης και ο δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας, Άρης Βασιλόπουλος παραδέχθηκαν τα κοινά σημεία που βρέθηκαν από τη σημερινή συζήτηση.

Μάλιστα ο επικεφαλής του έργου, κ.Ανδριόπουλος παραδέχθηκε ότι –τελικά- η παρουσία της ομάδας αρχιτεκτόνων από τον Δήμο που ήταν στη συνάντηση ήταν καταλυτική για να υπάρξει αυτή η θετική εξέλιξη.

«Έγιναν ερωτήσεις γύρω από όλα τα ζητήματα, μετείχαν και δύο ξένοι απ’ την πλευρά του Δήμου. Απαντήθηκαν όλα επαρκώς, καλύψαμε και απαντήσαμε σε όλες τις ερωτήσεις. Ειπώθηκε πως άλλαξαν γνώμη προς το θετικότερο σε αρκετά ζητήματα», τόνισε ο πρότζεκτ μάνατζερ του έργου και συνέχισε:

«Δεν θέλω να πω πως όλα λύθηκαν, αλλά βαδίζουμε σε σωστό δρόμο. Να περιμένουμε την απόφαση του ΣτΕ και την μελέτη που θα κάνει ο Δήμος -σε περίπου ένα μήνα-. Κοινή συνεργασία για να δώσουμε λύση για να προχωρήσει γρήγορα το γήπεδο για την ΑΕΚ και τον κόσμο της», ανέφερε και συνέχισε:

«Η τακτική της οικογένειας της ΑΕΚ είναι να έχει σωστή σχέση με τον Δήμο, διότι δεν μπορείς να υλοποιήσεις μεγάλα έργα όταν δεν υπάρχει σύμπνοια απόψεων. Αν φτιάξουμε τη συνεργασία και έχουμε κοινή κατανόηση και η απόφαση του ΣτΕ είναι θετική, τότε τίποτα δεν θα σταματήσει το έργο», κατέληξε.

Τα ίδια θετικά μηνύματα και από τα λεγόμενα του προέδρου της ΠΑΕ ΑΕΚ, ο οποίος μίλησε στη συνέχεια:

«Το γήπεδο θα χτιστεί στη Νέα Φιλαδέλφεια και όλοι θα είναι ευχαριστημένοι. Έγινε μια καλή συζήτηση και λύθηκαν πολλές ενστάσεις του δήμου», ανέφερε ο Βαγγέλης Ασλανίδης και συνέχισε σχολιάζοντας την παρουσία της ομάδας αρχιτεκτόνων από τον δήμο στην συνάντηση.

«Πιστεύουμε ότι το επιτελείο που έχει σχεδιάσει το έργο τους έλυσε όλα τα ερωτήματα. Έγιναν κάποιες προτάσεις και παρεμβάσεις και πιστεύουμε ότι όλα γίνουν με ηρεμία και σύμπνοια. Βήμα – βήμα θα λυθούν τα πάντα».

Τις θετικές εξελίξεις επιβεβαίωσε και ο Κώστας Διάκος -νομικός εκπρόσωπος του ΥΠΕΚΑ- ο οποίος κατά την αποχώρησή του τόνισε: «Όλα πήγαν καλά. Όλα πήγαν θετικά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x