Stoiximan Super League

Τα δακρυγόνα έπνιγαν το ΟΑΚΑ και ο Λάζαρος χτυπούσε… φαουλάκια!

Απίστευτο σκηνικό τη στιγμή της διακοπής του ντέρμπι, με τους παίκτες των δύο ομάδων να αποσύρονται στα αποδυτήρια και τον Λάζαρο να…προπονείται στις εκτελέσεις φάουλ -πριν «ζωγραφίσει» με ένα τέτοιο!

Τη στιγμή της διακοπής, στο β' μέρος του μεγάλου ντέρμπι, στο ΟΑΚΑ, όλοι οι παίκτες έφυγαν για τα αποδυτήρια, καθώς άρχιζε να επικρατεί αποπνικτική ατμόσφαιρα από τα δακρυγόνα που είχαν πέσει εκτός γηπέδου.

Όσοι αγωνίζονταν, αλλά και τα μέλη των πάγκων των δύο ομάδων έσπευσαν να φύγουν βιαστικά από τον αγωνιστικό χώρο.

Όλοι, εκτός από έναν…

Γράφει ο Κώστας Μιαούλης

Ένας ήρωας βγαλμένος από τα ποδοσφαιρικά κόμικς που διαβάζαμε μικροί, όσοι είμαστε άνω των 40. Ως τέτοιος μπορεί να χαρακτηριστεί ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, που με το τεράστιο ματς που έκανε οδήγησε την ΑΕΚ στην ανατροπή απέναντι στον Ολυμπιακό.

Για αυτό, άλλωστε, αναδείχθηκε και MVP του αγώνα. Ωστόσο, αυτό που έκανε στο 69ο λεπτό, με τη διακοπή του ματς, είναι ασύλληπτο.

Ο πρώτος σκόρερ της Ένωσης, με έξι τέρματα, σε όλες τις διοργανώσεις, την ώρα που οι πάντες έτρεχαν προς τα αποδυτήρια, με την ατμόσφαιρα να έχει γίνει αφόρητη, είχε μείνει μόνος του να εκτελεί φάουλ, μιας και η Ένωση είχε κερδίσει ένα τέτοιο, έξω από την περιοχή, τη στιγμή που διεκόπη το ματς.

Έκανε 2-3 εκτελέσεις και μόνο μετά τις έντονες-παροτρύνσεις κάποιων από το προπονητικό τιμ αποχώρησε, όπως ήταν υποχρεωμένος να πράξει. Όταν άρχισε ξανά -μετά από 10-12 λεπτά- το ματς, ο ίδιος το εκτέλεσε, αλλά ο Καπίνο είχε αντίδραση. Όμως στο 80' δικαιώθηκε για την επιμονή του και την έξτρα προπόνηση, αφού σημείωσε με μοναδικό τρόπο το γκολ της ισοφάρισης.

Πέρα από κάθε αμφιβολία, είναι και αυτός ένας λόγος που θα μπορούσε να τον χαρακτηρίσει κάποιος, έναν νέο… Καραγκούνη.

Εξαιτίας του απίστευτου πάθους που έχει με το ποδόσφαιρο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x