Stoiximan Super League

Τα δεδομένα για αντι-Τελάντερ και «Σίφο» στον Παναθηναϊκό

Για την απόκτηση στόπερ ως... αντι-Τελάντερ θα κινηθεί ο Παναθηναϊκός. Διαβάστε ποια είναι τα δεδομένα για Κολοβέτσιο, Αυλωνίτη και την περίπτωση του Σίλντενφελντ.

Είναι δεδομένο ότι ο Παναθηναϊκός ψάχνει κεντρικό αμυντικό. Όχι για να καλύψει το κενό σε περίπτωση που φύγει ο Μολέδο, αλλά για να αντικαταστήσει τον Ράσμους Τελάντερ που μάλλον δεν θα μείνει στην ομάδα τη νέα σεζόν.

Τα προβλήματα του Δανού στα πέλματα είναι το εμπόδιο που δεν επιτρέπει τη συνέχιση της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών, με τον Νίκο Λυμπερόπουλο να είναι έτοιμος να βρει τη φόρμουλα για συναινετικό διαζύγιο. Αυτό σημαίνει ότι στο «τριφύλλι» ψάχνουν τον παίκτη που θα τον αντικαταστήσει.

Επί της ουσίας οι «πράσινοι» θα ψάξουν τον στόπερ που θα πλαισιώσει τους Κουτρουμπή, Μολέδο – αν δεν φύγει – και Ευαγγέλου. Στη λίστα του Παναθηναϊκού υπάρχουν τα ονόματα των Κολοβέτσιου και Αυλωνίτη. Ωστόσο, ο Κολοβέτσιος δεν πρόκειται να πει το «ναι» στους «πράσινους» για να είναι τρίτος ή τέταρτος στόπερ, αφού αυτός ήταν ο λόγος που δεν ανανεώνει με την ΑΕΚ.

Από εκεί και πέρα, περισσότερο στον Τύπο και λιγότερο στην πραγματικότητα, έχει ανοίξει και πάλι θέμα... Σίλντενφελντ. Ο Κροάτης στόπερ, όπως όλα δείχνουν θα μείνει ελεύθερος από τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ εξαιτίας του υψηλού του συμβολαίου και δεν αποκλείεται να συνδεθεί το όνομα του με τον Παναθηναϊκό όπως είχε συμβεί και στο παρελθόν. Πάντως, το σενάριο επιστροφής του, είναι πιο... επιθυμητό για τον ίδιο, παρά για το «τριφύλλι». Ωστόσο, θέμα «Σίφο» θα υπάρξει μόνο σε περίπτωση που αποχωρήσει ο Μολέδο.

Όσον αφορά τα άλλα θέματα, ο Νίκος Λυμπερόπουλος μέσα στις επόμενες μέρες θα έχει καθοριστική επαφή με τον μάνατζερ του Βίκτωρα Κλωναρίδη για να συζητήσουν το μέλλον του παίκτη. Η μεταγραφή του Ελληνοβέλγου από τη Λανς είναι εφικτή και το επόμενο διάστημα θα ξεκαθαρίσουν τα δεδομένα.

Σαφώς, δυσκολότερη είναι η υπόθεση του Εμποκού που θέλει χρόνο. Η τιμή του είναι απλησίαστη, μιας και η Κιέβο Βερόνα ζητάει περίπου 3 εκ. ευρώ. Στο «τριφύλλι» το ψάχνουν για νέα δανεισμό ή αγορά μέρους των δικαιωμάτων του με μικρότερο ποσό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x