Stoiximan Super League

Τα δεδομένα για Σωτηρίου-Λαΐφη και Ολυμπιακό

Τι ισχύει για τους Πιέρο Σωτηρίου και Κωνσταντίνο Λαΐφη, για τους οποίους γράφεται ότι είναι πιθανόν να φορέσουν τη φανέλα του Ολυμπιακού το καλοκαίρι...

Το τελευταίο χρονικό διάστημα γίνεται αρκετά συχνά αναφορά για το ενδεχόμενο να εντάξει στο δυναμικό του ο Ολυμπιακός του Πιέρο Σωτηρίου και Κωνσταντίνο Λαΐφη.

Η περίπτωση του 24χρονου επιθετικού του ΑΠΟΕΛ που σκόραρε στο ματς με τους «ερυθρόλευκους» για τη δεύτερη αγωνιστική του Europa League φαίνεται ότι είναι εφικτή και ότι είναι υπό τον έλεγχό τους, αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να θεωρηθεί δεδομένο ότι θα αποκτηθεί από τον Ολυμπιακό.

Από την άλλη, ο Κύπριος σέντερ μπακ αγωνίζεται ως δανεικός στη Σταντάρ Λιέγης από τους Πειραιώτες και η συμφωνία προβλέπει να συνεχίσει στην ομάδα του Βελγίου για ακόμη έναν χρόνο. Η Σταντάρ θέλει να εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι πραγματοποιεί καλή σεζόν ο 23χρονος αμυντικός και να πάρει μεταγραφή, καθώς προβλέπεται να πάρει ένα μέρος του ποσού (αφού θα «σπάσει» ο δανεισμός) που θα δώσει η ομάδα που ενδέχεται να τον αποκτήσει.

Πάντως, δύσκολα θα σημειωθούν άμεσα οριστικές εξελίξεις...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x