Stoiximan Super League

Τα δεδομένα για την επιστροφή του Μιραλάς στον Ολυμπιακό

Στο προσκήνιο έχει επανέλθει η περίπτωση του Κέβιν Μιραλάς για τον Ολυμπιακό, στον οποίο παρακολουθούν διακριτικά τις εξελίξεις στην υπόθεση του Βέλγου φορ.

Στα υπ’ όψιν του Ολυμπιακού φαίνεται πως παραμένει η περίπτωση του Κέβιν Μιραλάς, ο οποίος είχε αγωνιστεί στους Πειραιώτες τη διετία 2010 – 2012.

Όπως γράφει σήμερα η Live Sport, οι πρωταθλητές Ελλάδας καλοβλέπουν την περίπτωση του Βέλγου φορ, ο οποίος παρουσιάζεται θετικός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στους «ερυθρόλευκους».

Μάλιστα, το δημοσίευμα υποστηρίζει πως ο διεθνής άσος θεωρεί πως ήταν λάθος η επιλογή του να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Έβερτον, αφού φέτος έπαιξε λιγότερο σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές.

Σε κάθε περίπτωση, στον Ολυμπιακό φαίνεται πως παρακολουθούν διακριτικά την υπόθεση του Μιραλάς, ο οποίος δεν κλήθηκε στην εθνική Βελγίου για το Euro 2016. Όσον αφορά το οικονομικό σκέλος της υπόθεσης, ο Βέλγος άσος αμείβεται με 2,5 εκατ. ευρώ ετησίως στα «ζαχαρωτά», ένα ποσό απαγορευτικό για την οποιαδήποτε ελληνική ομάδα και όποιες συζητήσεις εκτιμάται πως θα πρέπει να ξεκινήσουν από τα 12 εκατ. ευρώ.

Μία πιθανή λύση είναι ο Μιραλάς να αποκτηθεί ως δανεικός και να μπει οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι, που δεν θα ξεπερνάει τα 7 εκατ. ευρώ και να ρίξει λίγο νερό στο κρασί του ο παίκτης για να μπορέσει να φτάσει στα επιθυμητά επίπεδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x