Stoiximan Super League

Τα δεδομένα για τον Φετφατζίδη

Στο προσκήνιο βρίσκεται το ενδεχόμενο να επιστρέψει ο Γιάννης Φετφατζίδης στον Ολυμπιακό, όμως σημαντικό ρόλο φαίνεται πως παίζει το χρέος της Τζένοα από τη μεταγραφή του διεθνούς άσου.

Αρκετά σενάρια έχουν κυκλοφορήσει τις τελευταίες ημέρες όσον αφορά το ενδεχόμενο να επιστρέψει ο Γιάννης Φετφατζίδης στον Ολυμπιακό, λόγω του χρέους της Τζένοα από τη μεταγραφή του διεθνούς μεσοεπιθετικού.

Σύμφωνα με τη SportDay, από τα 4 εκατ. ευρώ της οφειλής, οι Ιταλοί έχουν δώσει ένα μικρό ποσό και εκκρεμεί η οριστική απόφαση της FIFA, η οποία θα ασκήσει μεγαλύτερη πίεση για την αποπληρωμένη του χρέους στον ιταλικό σύλλογο.

Αυτό είναι κάτι που γνωρίζει η διοίκηση της Τζένοα και για αυτό τον λόγο προσπάθησε να παραχωρήσει κάποιον ή κάποιους παίκτες στους Πειραιώτες. Μάλιστα, είχε αναπτυχθεί μία φήμη πως μεταξύ αυτών των ποδοσφαιριστών ήταν και ο Παναγιώτης Ταχτσίδης, όχι ο Φετφατζίδης.

Από την πλευρά τους, οι Πειραιώτες παρουσιάζονται αμετακίνητοι και θέλουν τα χρήματα της μεταγραφής. Επίσης, άνθρωποι που γνωρίζουν τα δεδομένα δεν προβλέπουν να προκύψει και θέμα επιστροφής του «Φέτφα» το καλοκαίρι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x