Αγγλία

Τα δίνει όλα για Γιορέντε η Τσέλσι

Την τελευταία της... ζαριά για την απόκτηση του Φερνάντο Γιορέντε από τη Σουόνσι αναμένεται να ρίξει η Τσέλσι.

Το παν θα κάνει η Τσέλσι μέχρι τη τελευταία στιγμή της μεταγραφικής περιόδου για να κάνει δικό της τον Φερνάντο Γιορέντε της Σουόνσι, καταθέτοντας την τελική της προσφορά.

Ο Αντόνιο Κόντε θέλει διακαώς την ενίσχυση του ρόστερ και ο Ισπανός φορ είναι ο κύριος στόχος του για την ενίσχυση της επίθεσης των Λοδρέζων εδώ και αρκετό καιρό, καθώς τον γνωρίζει πολύ καλά και από τη κοινή τους παρουσία στη Γιουβέντους.

Συνεπώς, οι πρωταθλητές Αγγλίας είναι έτοιμοι να καταθέσουν το ποσό των 17 εκατ. ευρώ στους «κύκνους» οι οποίοι εάν ικανοποιηθούν από την προσφορά αυτή θα συναινέσουν στη μετακίνηση του ποδοσφαιριστή.

Οι ιθύνοντες των «μπλε» ποντάρουν στο γεγονός πως οι Ουαλοί έχουν ήδη τον Γουίλφριντ Μπονί στο ρόστερ τους και έτσι δε θα χρειαστεί να ανησυχούν για την απόκτηση αντικαταστάτη του 32χρονου.

Αξίζει να σημειωθεί, πως ο Γιορέντε αγωνίζεται στο «Liberty Stadium» από τη περασμένη σεζόν πετυχαίνοντας 15 τέρματα σε 35 αγώνες, ενώ στο παρελθόν έχει φορέσει τις φανέλες των Αθλέτικ Μπιλμπάο, Γιουβέντους και Σεβίλλη.

Επιμέλεια: Κυριάκος Δημητρόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x