Ισπανία

Τα δίνει όλα για Ερμόσο η Ατλέτικο

Νέο «όχι» εισέπραξε η Ατλέτικο στην πρόταση 20 εκατ. ευρώ στην Εσπανιόλ για τον Ερμόσο, αλλά δεν εγκαταλείπει την περίπτωσή του.

Διακαώς επιθυμεί τον Μάριο Ερμόσο η Ατλέτικο και πιέζει τη διοίκηση της Εσπανιόλ για την παραχώρηση του νεαρού στόπερ, με τους Καταλανούς να αρνούνται νέα πρόταση 20 εκατ. ευρώ., όπως συνέβη και με την πρώτη, ύψους 15 εκατ. ευρώ.

Ωστόσο, ο 24χρονος αμυντικός αποτελεί μεταγραφική προτεραιότητα για την ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε, η οποία θέλει να καλύψει τα κενά που άφησαν οι φυγές των Χουανφράν, Γοδίν και Λούκας Ερναντέζ στα μετόπισθεν και αναμένεται να επανέλθει με νέα βελτιωμένη προσφορά.

Θυμίζουμε ότι το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή λήγει τον Ιανουάριο του 2020, στο οποίο υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης 40 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με τη «Marca», η Ατλέτικο φαίνεται διατεθειμένη να πληρώσει το συγκεκριμένο ποσό, στην περίπτωση που οι ιθύνοντες των «κυανόλευκων» φανούν αμετανόητοι στο να ρίξουν τις οικονομικές απαιτήσεις τους, καθώς ο Σιμεόνε τον υπολογίζει στα άμεσα πλάνα του.

Την περασμένη σεζόν, ο Ερμόσο μέτρησε 32 συμμετοχές και τρία γκολ με την Εσπανιόλ στη La Liga, ενώ είναι διεθνής από το 2018.

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Ιατρίδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x