Stoiximan Super League

Τα δύο μεγάλα βήματα του Γιαννακόπουλου για την ΠΑΕ

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θέλει όσο ποτέ άλλοτε την ΠΑΕ Παναθηναϊκός και αυτό αποδεικνύεται από την στάση του, που πλέον δεν είναι απλά ενδιαφέρον…

Πιο κοντά από ποτέ είναι η αλλαγή σελίδας στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να έρχεται φουριόζος, όπως ξεκαθαρίζεται στην Πράσινη… Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ με τους δυνατούς συμπαίκτες του κάνουν ότι περνάει από το χέρι του για να γίνει το deal και σε συνδυασμό με τη δεδομένη πρόθεση του Γιάννη Αλαφούζου να απεμπλακεί όλα δείχνουν να μπαίνουν σε μια σειρά.

Υπάρχουν δύο σημαντικά κομμάτια του ρεπορτάζ που δείχνουν τη πρόθεση του Γιαννακόπουλου να «κλειδώσει» το deal. Οι υποψήφιοι επενδυτές δεσμεύονται να αναλάβουν μεγάλο κομμάτι των οικονομικών υποχρεώσεων της ΠΑΕ, πέρα από ένα ποσό που έχει δεσμευτεί ότι θα καλύψει ο νυν μεγαλομέτοχος και θα προκύψει μέσα από συμφωνία.

Δεύτερο και σημαντικό είναι ότι ο Γιαννακόπουλος καταβάλει υπερπροσπάθεια να πείσει τις εταιρείες που συμπορεύονται μαζί του, ώστε να μπουν άμεσα στην ΠΑΕ. Ο λόγος της πίεσης του έχει να κάνει με τη τωρινή κατάσταση στην ΠΑΕ, καθώς έχει εξηγήσει στους συμπαίκτες του ότι όσο πιο γρήγορα προχωρήσουν τόσο καλύτερα θα είναι τα πράγματα στο μέλλον.

Αυτό που πρέπει να δρομολογηθούν οι εξελίξεις από τη πλευρά της κυβέρνησης για την υλοποίηση του «Athens Alive». Έτσι οι επόμενες μέρες είναι οι κρισιμότερες τα τελυταία χρόνια για το μέλλον του τριφυλλιού και υπάρχει η αισιοδοξία ότι όλα θα πάνε καλά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x