Stoiximan Super League

Τα δύο πλάνα του Δέλλα

Δύο συστήματα με μια διαφορά στα πρόσωπα δοκίμασε ο Τραϊανός Δέλλας στην κυριακάτικη προπόνηση της ΑΕΚ εν όψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Ο Τραϊανός Δέλλας δεν φαίνεται να έχει καταλήξει στο πώς θα παρατάξει την ΑΕΚ την Τετάρτη απέναντι στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (20:30) για την τέταρτη αγωνιστική.

Ο «Κολοσσός» δοκίμασε δύο σχήματα στην προπόνηση της Κυριακής, έχοντας μια διαφορά μεταξύ τους σε επίπεδο προσώπων. Η οπισθοφυλακή δείχνει… αποκρυσταλλωμένη, με τον Μπαρόχα στο τέρμα, τους Γκάλο και Σοϊλέδη στα άκρα της άμυνας και τους Κολοβέτσιο και Τζανετόπουλο στόπερ.

Από εκεί και πέρα, δοκιμάστηκαν το 4-2-3-1, αλλά και το 4-3-3, με τον Πλατέλλα να έχει θέση στο πρώτο και τον Ανάκογλου στο δεύτερο. Στο 4-2-3-1 οι Γιόχανσον και Σιμόες ήταν τα κεντρικά χαφ, με τον Μπουονανότε σε ρόλο επιτελικού, τον Πλατέλλα και τον Βάργκας στις πτέρυγες και τον Αραβίδη σέντερ φορ. Στο 4-3-3, ο Γιόχανσον είναι αμυντικό χαφ, με τους Ανάκογλου και Σιμόες σε ρόλο εσωτερικών μέσων και επιθετική τριάδα τους Μπουονανότε, Βάργκας και Αραβίδη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x