Stoiximan Super League

Τα είπαν για όλα Σίλβα-Βρέντζος

Για μία ώρα συζητούσαν για όλα τα θέματα του Ολυμπιακού ο Γιάννης Βρέντζος με τον Μάρκο Σίλβα στο προπονητήριο της ομάδας.

Λίγο πριν από την αναχώρηση της αποστολής του Ολυμπιακού για την Αυστρία, όπου και πραγματοποιείται από χθες το βασικό στάδιο προετοιμασίας για την επόμενη σεζόν, υπήρξε συνάντηση του Μάρκο Σίλβα με τον Γιάννη Βρέντσο στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη.

Συγκεκριμένα, ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ μετέβη στο προπονητήριο της ομάδας και εκεί είχε τετ – α – τετ με τον Πορτογάλου προπονητή και συζήτησαν για όλα τα «ερυθρόλευκα» ζητήματα. Για την επικείμενη μεταγραφή του Ρομπέρτο, τις συζητήσεις με τους υποψήφιους στόχους και πολλά ακόμα…

Όπως γράφει ο «Γαύρος», προς στιγμή δεν έχει διαρρεύσει τίποτα, αλλά φαίνεται πως οι πρωταθλητές Ελλάδας δεν πρόκειται να αλλάξουν γραμμή πλεύσης και δεν θα βιαστούν να κάνουν κινήσεις στις μεταγραφές.

Είναι σίγουρο πως θα αντικατασταθεί ο Ρομπέρτο, ο οποίος αναμένεται σήμερα ή το αργότερο αύριο να υπογράψει στην Εσπανιόλ, να υπάρξει νέα κίνηση για ένα «οχτάρι» μετά την ανατροπή που υπήρξε στην υπόθεση του Βιλένα και συζήτηση για στόπερ θα γίνει, μόνο αν αποχωρήσει κάποιος εκ των Μποτία, Ντα Κόστα και Σιόβα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x