Stoiximan Super League

Τα είπαν Μελισσανίδης-Χιμένεθ

Την πρώτη τους προσωπική συζήτηση είχαν προ ημερών Μελισσανίδης και Χιμένεθ. Πολύ καλό το κλίμα, αλλά καμία απόφαση για τη συνέχιση της συνεργασίας τους στην ΑΕΚ την επόμενη σεζόν.

Ο Μανόλο Χιμένεθ έχει κερδίσει με τη δουλειά του άπαντες στην ΑΕΚ και η διοίκηση δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση. Επί των ημερών του Ισπανού τεχνικού η «Ένωση» παρουσιάζει τεράστια βελτίωση και δείχνει ικανή να διεκδικήσει και να πετύχει τους εναπομείναντες στόχους της.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης είχε προ ημερών την πρώτη προσωπική συνάντηση με τον Μανόλο Χιμένεθ, όπως αναφέρει η Ώρα των Σπορ. Οι δύο άνδρες τα είπαν εφ’ όλης της ύλης παρουσία μόνο του μεταφραστή του προπονητή και το κλίμα ανάμεσά τους ήταν άριστο. Όπως είναι φυσικό, δεν βγήκαν προς τα έξω πολλά πράγματα, αλλά το βέβαιο είναι πως δεν υπάρχει οριστική απόφαση για τη συνέχιση ή όχι της συνεργασίας τους μετά το καλοκαίρι, κάτι που θα εξαρτηθεί από τα αποτελέσματα στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν.

Πάντως είναι πολύ θετικός οιωνός ότι ο «τίγρης» δεν είχε κάνει ανάλογη συνάντηση με τον Κετσπάγια ή τον Μοράις. Προφανώς ήθελε να ακούσει τις απόψεις του Χιμένεθ για το λόγο που η ΑΕΚ άρχισε άσχημα τη σεζόν και τις σκέψεις του για το μέλλον. Ο ίδιος ο προπονητής από την πλευρά του είναι πολύ ικανοποιημένος από τις συνθήκες εργασίας που έχει βρει και οι οποίες δεν έχουν καμία σχέση με τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε στην πρώτη του θητεία. Κι αντιλαμβάνεται και ο ίδιος πως για μια διοίκηση που έχει «καεί» στις τελευταίες επιλογές της στο θέμα προπονητή δεν είναι εύκολο να εμπιστευτεί τόσο γρήγορα τις τύχες της για την επόμενη σεζόν σε κάποιον.

Ο Χιμένεθ, που εκμεταλλευόμενος τη μινι-άδεια που έδωσε (μέχρι το απόγευμα της Πέμπτης) στους παίκτες του πήγε στην πατρίδα του, έχει στο μυαλό του μόνο στην ΑΕΚ. Ούτως ή άλλως στο συμβόλαιό του προβλέπεται αποκλειστικός όρος ανανέωσης στην πλευρά της «Ένωσης», που αν τον θέλει θα τον κρατήσει στον πάγκο της και για την επόμενη περίοδο. Όπως αναφέρθηκε, ωστόσο, αυτό είναι κάτι που θα εξαρτηθεί από την κατάληξη της σεζόν και το ποια θα είναι η έκβαση σε play offs και Κύπελλο για την ΑΕΚ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x