Stoiximan Super League

Τα είπαν Σπανός και Fentagin

Ξεκαθάρισμα και restart… Λίγες μέρες μετά τις επιθετικές ανακοινώσεις εκατέρωθεν, Γιώργος Σπανός και εκπρόσωποι των οργανωμένων οπαδών του Ατρόμητου τα είπαν και τα… έλυσαν.

Πολύ σημαντική αποδεικνύεται η χθεσινή μέρα για τον Ατρόμητο και όχι για αγωνιστικά ζητήματα.

Συγκεκριμένα, μετά την επίσκεψη και τα δώρα των οργανωμένων οπαδών προς τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος και στη συνέχεια το τραπέζι που οργάνωσε ο πρόεδρος της ομάδας, Γιώργος Σπανός, αργά το βράδυ πραγματοποιήθηκε συνάντηση ανάμεσα στους Fentagin και τον διοικητικό ηγέτη των «κυανόλευκων».

Η συγκεκριμένη συνάντηση αποκτά ιδιαίτερη σημασία, καθώς έλαβε χώρα λίγες μετά τις εκατέρωθεν επιθετικές ανακοινώσεις των δύο πλευρών.

Κατ’ αρχήν, οπαδοί και διοίκηση ξεκαθάρισαν τις θέσεις τους και έβαλαν τέλος στην κόντρα τους και συμφώνησαν στο μότο που… κυκλοφορεί έντονα τις τελευταίες μέρες ότι «ενωμένες οι δύο πλευρές μπορούν να καταφέρουν πολλά», τονίζοντας ότι όλες οι διαφορές πρέπει να μπουν κάτω από την ομάδα.

Ωστόσο, η συζήτηση δεν αναλώθηκε μόνο σε αυτό το ζήτημα…

Από την πλευρά τους οι οργανωμένοι οπαδοί παρουσίασαν ιδέες και προτάσεις, προκειμένου να συσπειρωθεί ο κόσμος γύρω από τον Ατρόμητο και να έρθουν περισσότεροι φίλαθλοι στο «Άγγελος Ράμφος», με τη διοίκηση να συμφωνεί προς αυτή την κατεύθυνση, προκειμένου να τεθεί επί τάπητος όλο αυτό το πλάνο.

Από την άλλη μεριά η διοίκηση ζήτησε προστασία του γηπέδου ώστε να μην υπάρξουν άλλα φαινόμενα βίας και κατ’ επέκταση υψηλά πρόστιμα που ζημιώνουν το ταμείο της ΠΑΕ, όπως συνέβη την περασμένη σεζόν με ΑΕΚ και Πανιώνιο, που έφερε και κλείσιμο της έδρας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι παρόντες στη συνάντηση ήταν τα μέλη της διοίκησης Βασίλης Καρακατσάνης και Βασίλης Μπέτσης, αλλά και ο υπεύθυνος ασφαλείας Γιώργος Πέτρου, ενώ συμφωνήθηκε οι δύο πλευρές να τα ξαναπούν πολύ σύντομα.

Παύλος Κουστέρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x