Stoiximan Super League

Τα είπε με πολλούς ο Ιμπαγάσα στου Ρέντη

Ο Αριέλ Ιμπαγάσα ήταν τις δύο τελευταίες μέρες στου Ρέντη και είχε την ευκαιρία να τα πει τόσο με τον Μάρκο Σίλβα όσο και με παίκτες του Ολυμπιακού.

Ο Αργεντινός ένιωσε όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό “σαν στο σπίτι του” καθώς είναι ιδιαίτερα αγαπητός απ' όλους στο μεγάλο λιμάνι.

Ο Ιμπαγάσα ρωτήθηκε για το αν θ' αναλάβει πόστο αθλητικού διευθυντή στη Μαγιόρκα, όπως γράφτηκε πριν από λίγες μέρες στον ισπανικό Τύπο, αλλά ο πρώην άσος του Ολυμπιακού έλεγε ότι προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο. Ο Αργεντινός τα είπε γι' αρκετή ώρα με τον προπονητή των “ερυθρόλευκων” και πρέπει να σημειωθεί ότι ο Σίλβα είχε μόνο καλά λόγια να πει για τις ιδέες του Ιμπαγάσα σε προπονητικό επίπεδο.

Να και το σχετικό ποστάρισμα του «Κάνιο» στο Instagram

Επισκεφτείτε την οικογένεια του Ολυμπιακού ????

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης CANO (@ariel_ibagaza) στις




Σε ό,τι αφορά την προπόνηση των Πειραιωτών, οι “ερυθρόλευκοι” συνέχισαν την προετοιμασία τους για το ματς με τον Πανθρακικό το απόγευμα της Κυριακής, ενώ λίγο πριν την έναρξη της προπόνησης, ενημερώθηκαν πως την Τετάρτη θα παίξουν με τον Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη.

Στην αυριανή προπόνηση της ομάδας του λιμανιού αναμένεται να δώσουν το«παρών» και οι διεθνείς που δεν πρόλαβαν να πάνε σήμερα στου Ρέντη.

Χριστόφορος Ευαγγελάτος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x