Stoiximan Super League

Τα είπε ο Μίχελ με Χατζηισαΐα

Όσο δεν τελειώνει το θέμα του έμψυχου ανταλλάγματος, δεν προχωρά η απόκτηση του Φερνάντο Βαρέλα. Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ τα είπε με τον Δημήτρη Χατζηισαΐα για το ενδεχόμενο να μετακομίσει στην Στεάουα.

Ανοιχτό παραμένει το μέτωπο της απόκτησης του Φερνάντο Βαρέλα από την Στεάουα στον ΠΑΟΚ. Ο λόγος που δεν έχει ολοκληρωθεί μέχρι στιγμής η απόκτηση του 28χρονου στόπερ φαίνεται πως είναι το έμψυχο αντάλλαγμα που θα πρέπει να παραχωρήσει ο «δικέφαλος του Βορρά» στους Ρουμάνους.

Μία από τις περιπτώσεις, πιθανότατα και το φαβορί, που έπεσαν στο τραπέζι για να μετακομίσουν στο Βουκουρέστι είναι αυτή του Δημήτρη Χατζηισαΐα. Ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός το απόγευμα της Δευτέρας είχε συνάντηση με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Λούμπος Μίχελ, τον Βλάνταν Ίβιτς αλλά και τον Βαγγέλη Πουρλιοτόπουλο και ανέλυσαν με κάθε λεπτομέρεια τα δεδομένα της υπόθεσης. Μέχρι στιγμής δεν έχει διαρρεύσει προς τα έξω το που κατέληξε η κουβέντα και όλα τα ενδεχόμενα σχετικά με το μέλλον του πρώην παίκτη του Πανιώνιου στην Τούμπα παραμένουν ανοιχτά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x