Europa League

Τα εισιτήρια του Μπρόντμπι-Παναθηναϊκός

Πληροφορίες για τη διαδικασία απόκτησης των εισιτηρίων του Μπρόντμπι-Παναθηναϊκός έδωσε η «πράσινη» ΠΑΕ μέσω ανακοίνωσής της.

Ενημέρωση σχετικά με τη διάθεση των εισιτηρίων της ρεβάνς (του 3-0) με την Μπρόντμπι για τα play off του Europa League, που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Πέμπτη (25/08, 20:00) έκανε ο Παναθηναϊκός μέσω σχετικής ανακοίνωσης που εξέδωσε. Οι φίλοι του «τριφυλλιού» που επιθυμούν να παρακολουθήσουν το ματς από κοντά θα πρέπει να απευθύνουν τα αιτήματά τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση: contact@pao.gr. Η τιμή του εισιτηρίου ανέρχεται στα 15€και θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ

Πληροφορίες για τη διαδικασία απόκτησης εισιτηρίου για τη ρεβάνς της προσεχούς Πέμπτης (25/08).

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός καλεί τους οπαδούς που ενδιαφέρονται για την αγορά εισιτηρίου του αγώνα Μπρόντμπι – Παναθηναϊκός («Μπρόντμπι Στάντιον», Πέμπτη 25/08, 19:00 τοπική ώρα) να απευθύνουν τα αιτήματά τους στην ηλεκτρονική διεύθυνσηcontact@pao.gr.

Για την απόκτηση κάθε εισιτηρίου είναι απαραίτητη η καταγραφή του ονοματεπώνυμου, του Α.Δ.Τ. ή αριθμού διαβατηρίου,τουτηλεφώνου επικοινωνίας και του τόπου διαμονής του εκάστοτε φιλάθλου.

Η τιμή του εισιτηρίου ανέρχεται στα 15€και θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Οι οπαδοί των οποίων τα αιτήματα ικανοποιηθούν, θα ενημερωθούν από την ΠΑΕ για το πότε και από που θα παραλάβουν το εισιτήριό τους.

Για τους φιλάθλους των οποίων εγκριθούν τα αιτήματα αλλά διαμένουν στο εξωτερικό, θα υπάρξει ενημέρωση που θα αφορά στο σημείο παραλαβής των εισιτηρίων τους στη Δανία, καταβάλλοντας το αντίτιμο του εισιτηρίου σε Ευρώ και όχι σε δανέζικες Κορώνες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x