Stoiximan Super League

Τα εισιτήρια του Παναθηναϊκού για Αστέρα

Την Τρίτη θα ξεκινήσει η διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση Παναθηναϊκός-Αστέρας Τρίπολης και θα αφορά αρχικά τα μέλη της Συμμαχίας. Δείτε αναλυτικά πληροφορίες για την πώλησή τους.

Ανακοίνωση για τη διάθεση των εισιτήριων του ματς, Παναθηναϊκός-Αστέρας Τρίπολης, που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή (02/10, 18:15), εξέδωσε η «πράσινη» ΠΑΕ. Η πώληση θα ξεκινήσει διαδικτυακά την Τρίτη για τα μέλη της Συμμαχίας και την Τετάρτη τα μη μέλη. Από την Παρασκευή θα μπορεί να πηγαίνει ο κόσμος στα εκδοτήρια.

Αναλυτικά

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Αστέρα Τρίπολης, στο γήπεδο «Απ. Νικολαΐδης» την Κυριακή 02/10 και ώρα 18:15, για την 6η αγωνιστική της Super League Ελλάδα 2016/17.

Η διάθεση των εισιτηρίων ξεκινά αύριο Τρίτη 27/9, μέσω web για τα μέλη της Παναθηναϊκής Συμμαχίας.

Την Τετάρτη 28/9 η διάθεση των εισιτηρίων «ανοίγει» για όλους τους φιλάθλους μέσω web.

Από την Παρασκευή 30/09 η εισιτήρια του αγώνα θα διατίθενται και από τα εκδοτήρια της Λεωφόρου Θ.4, από τις 09:30 έως τις 17:30

Το Σάββατο 01/10 τα εκδοτήρια του γηπέδου θα εξυπηρετούν τον κόσμο από τις 10:00 έως τις 14:00, ενώ την ημέρα του αγώνα θα λειτουργήσουν από τις 09:30 έως και την έναρξη της αναμέτρησης.

Οι τιμές των εισιτηρίων μέσω web και μέσω box office είναι:

inner

Οι φίλαθλοι δικαιούνται 4 εισιτήρια, εφόσον -για κάθε εισιτήριο ξεχωριστά-, δηλώσουν το ΑΜΚΑ και τον Αριθμό Δελτίου Ταυτότητας του φιλάθλου, εξ’ ονόματος του οποίου, αγοράζουν το εισιτήριο.

Ο έλεγχος των αποδεικτικών ΑΜΚΑ και ΑΔΤ είναι αυστηρός και σε περίπτωση μη αληθών στοιχείων, η ομάδα διατηρεί το δικαίωμα απαγόρευσης εισόδου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x