Europa League

Τα είχε μελετήσει όλα!

Ακόμη και για τις αμυντικές ανορθογραφίες είχε προνοήσει. Η νίκη στην Γερμανία (4-1) κράτησε όρθια τη Νάπολι, που παρά την άρνηση της Βόλφσμπουργκ να παραδοθεί (2-2) στην Ιταλία τσέκαρε το εισιτήριο.

Τις βαλίτσες της για το ταξίδι στους «4» του Europa League μπορεί να ετοιμάσει η Νάπολι με κάθε επισημότητα. Οι «παρτενοπέι» ήταν αυτοί που έπρεπε κόντρα στην Βόλφσμπουργκ, που παρότι γύρισε από το 2-0 στο «Σαν Πάολο», 2-2, δεν τους «πλήγωσε».

Το όπλο του 4-1 στο πρώτο ματς της Γερμανίας αποδείχτηκε τεράστιο για την ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ και χάρη σ’αυτό δεν τιμωρήθηκαν τα αμυντικά της κενά.

Μπορεί η ομάδα του Χέκινγκ να μην είχε ελπίδες έπειτα από την βαριά ήττα στην έδρα της, όμως αυτό δεν την εμπόδισε και «χτύπησε» στα ίσα το παιχνίδι στην Ιταλία. Στο πρώτο ημίχρονο είχε τον απόλυτο έλεγχο και έψαξε το γκολ, όμως οι γηπεδούχοι κράτησαν το «μηδέν» στην άμυνα, ενώ απ’ την άλλη δημιουργούσαν κινδύνους με τις αντεπιθέσεις τους.

Με την δοκιμασμένη συνταγή «χτύπησαν» με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου οι παίκτες του Μπενίτεθ, με τον Καγεχιόν να στέκεται τυχερός και να βλέπει την μπάλα να του κάνει το χατίρι και έπειτα από την κόντρα στο 50’ να καταλήγει στα δίχτυα. Ξανά τα… ίδια και ένα τέταρτο αργότερα, με τον Μέρτενς να κάνει με διπλή προσπάθεια το 2-0 (65’). Η Βόλφσμπουργκ ακόμη κι έτσι στάθηκε στο ύψος της και πάλεψε μέχρι τέλους. Εν τέλει, η προσπάθειά της δικαιώθηκε αφού πρώτα μείωσε με τον Κλόσε στο 71’ κι εν συνεχεία (73’) έκανε το 2-2 «τσακ-μπαμ» με τον Πέρισιτς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x