Βέλγιο

Τα έκανε... μαντάρα η Κλαμπ Μπριζ

Για ακόμα μία αγωνιστική -την τρίτη συνεχόμενη- η Κλαμπ Μπριζ δεν κατάφερε να φτάσει στη νίκη, αφού ήρθε ισόπαλη (2-2) στην έδρα της Ζούλτε Βάρεγκεμ και μένει πίσω στην κούρσα του τίτλου.

Ούτε τώρα κατάφερε να κάνει… σεφτέ στα play offs του βελγικού πρωταθλήματος η Κλαμπ Μπριζ και μάλλον θα πρέπει να αρχίσει να συμβιβάζεται με την ιδέα της απώλειας του τίτλου.

Η ομάδα του Μπριζ αναδείχθηκε ισόπαλη στην έδρα της Ζούλτε Βάρεγκεμ με 2-2, παραμένοντας χωρίς νίκη για τρίτη αγωνιστική στα play-offs, με αποτέλεσμα να μείνει έξι βαθμούς μακριά από την Άντερλεχτ η οποία φιγουράρει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Μάλιστα, την επόμενη αγωνιστική η Άντερλεχτ φιλοξενεί την Κλαμπ Μπρίζ στις Βρυξέλλες, σε μία αναμέτρηση που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την υπόθεση… τίτλος.

Στο αγωνιστικό κομμάτι οι πρωταθλητές Βελγίου φαίνεται πως πλήρωσαν την άσχημη εικόνα του πρώτου ημιχρόνου, στο οποίοι οι γηπεδούχοι βρέθηκαν να προηγούνται στο 27ο λεπτό με 2-0 με τέρματα των Λεγιέ και Νταλσγκααρντ.

Η αντίδραση που ήθελαν στην Κλαμπ Μπριζ ήρθε σχετικά γρήγορα με τον Φαν Άκεν στο 33ο λεπτό να μειώνει σε 2-1, σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια. Ωστόσο, παρά τη βελτίωση στο δεύτερο μέρος, το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να φτάσουν στο 2-2 με τον Γουέσλεϊ στο 54' το οποίο αποτέλεσε και το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης, ψαλιδίζοντας σημαντικά τις ελπίδες της Κλαμπ Μπριζ για τίτλο.

Αναλυτικά η 3η αγωνιστική των play-offs

Κυριακή (16/04)

Οστάνδη – Άντερλεχτ 0-1
(Χάνι 48΄)

Δευτέρα (17/04)

Ζούλτε Βάρεγκεμ – Κλαμπ Μπριζ 2-2
(Λεγιέ 14΄, Νταλσγκααρντ 27΄/ Φαν Ακεν 33΄, Γουέσλεϊ 54΄)

Σαρλερουά – Γάνδη (19:00)

Η βαθμολογία των πλέι οφ:
1. Άντερλεχτ 38
2. Κλαμπ Μπριζ 32
3. Γάνδη 29*
4. Ζούλτε Βάρεγκεμ 29
5. Σαρλερουρά 27*
6. Οστάνδη 27
*ματς λιγότερο

Η επόμενη αγωνιστική (4η):

Γάνδη – Οστάνδη (21/04)

Σαρλερουά – Ζούλτε Βάρεγκεμ (22/04)

Άντερλεχτ – Κλαμπ Μπριζ (23/04)

Επιμέλεια: Αλέξανδρος Ξενικάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x