Euro 2016

Τα έπιασε, τα μύρισε και τώρα ζητάει συγνώμη ο Λεβ

Ο Γιόακιμ Λεβ έκανε την ποδοσφαιρική Ευρώπη να σιχαθεί με τα καμώματα του, με τον Γερμανό να ζητάει συγνώμη για την κίνησή του να τα πιάσει και να τα μυρίσει. Δείτε που το απέδωσε.

Στο παιχνίδι της Γερμανίας με την Ουκρανία, ο Γιόακιμ Λεβ έκανε την Ευρώπη να σιχαθεί με αυτό που έκανε, αφού δίχως φόβο και πάθος και με περισσή άνεση, έπιασε τα... απόκρυφα και στη συνέχεια μύρισε τις ευωδιές που μάζεψε το χέρι του.

Το βίντεο με την αηδιαστική κίνηση του Γερμανού τεχνικού έγινε viral, ενώ όλοι του απέδωσαν τον τίτλο του «μπίχλα», αφού αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που κάνει κάτι σιχαμερό.

Πάντως, ο Λεβ, στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου, ζήτησε συγνώμη (όχι από εμάς ρε φίλε, απλά προβληματίσου) για την συγκεκριμένη ενέργεια, αποδίδοντας την αηδιαστική του ενέργεια, στην αδρεναλίνη. Ναι, καλά διαβάσατε, στην... αδρεναλίνη.

Εκείνο που ισχυρίστηκε ο προπονητής των «Πάντσερ» είναι ότι όταν ανεβαίνει η αδρεναλίνη, κάνεις πράγματα ασυναίσθητα και ως τέτοια χαρακτήρισε την κίνηση του να τα πιάσει και να τα μυρίσει.

«Συγνώμη για αυτό. Όταν ανεβαίνει η αδρεναλίνη κάνεις πράγματα που δεν τα σκέφτεσαι. Είδα τις εικόνες την επόμενη μέρα και δεν μου άρεσε αυτό που φάνηκε. Θα προσέχω μετά από αυτό» δήλωσε ο Λεβ.

Επιμέλεια: Γιώργος Σπανομανώλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x