Champions League

Τα επτά «facts» της Μπαρτσελόνα για το ματς με τον Ολυμπιακό

Τα ρεκόρ που «τρέχουν», την προϊστορία με τις ελληνικές ομάδες και τα στοιχεία που την ενώνουν με τον Ολυμπιακό σχολίασε η Μπαρτσελόνα,σε ένα γράφημα με επτά πληροφορίες για το μεταξύ τους ματς.

Ένα γράφημα με επτά σημαντικές πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζουν οι οπαδοί της Μπαρτσελόνα ενόψει του ματς με τον Ολυμπιακό δημοσίευσαν οι Καταλανοί.

Σε αυτό αναφέρονται τα ρεκόρ σκοραρίσματος, νικών και αήττητων σερί που «τρέχει» η ομάδα της Βαρκελώνης, η «ελληνική» προϊστορία της, αλλά και το «ερυθρόλευκο» παρελθόν του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Αναλυτικά, όσα αναφέρει:
-Το ματς της Τετάρτης για το Τσάμπιονς Λιγκ θα είναι η πρώτη επίσημη αναμέτρηση ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και τον Ολυμπιακό.

-Ο πρώτος θα αντιμετωπίσει τον τελευταίο στην τρίτη αγωνιστική, όταν η Μπάρτσα θα υποδεχτεί τον Ολυμπιακό στο Καμπ Νου, με έξι πόντους να τους χωρίζουν στον τέταρτο όμιλο.

-Ο Ερνέστο Βαλβέρδε έχει κοουτσάρει έξι παιχνίδια του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ, την περίοδο 2011/12, γνωρίζοντας τρεις νίκες και τρεις ισοπαλίες στη φάση των ομίλων.

-Η Μπαρτσελόνα έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία της στα τρία τελευταία ματς του Τσάμπιονς Λιγκ. Η τελευταία φορά που το έκαναν για τέσσερα σερί ματς ήταν την άνοιξη του 2008.

-Στα τελευταία 22 εντός έδρας ματς της Μπαρτσελόνα στο Τσάμπιονς Λιγκ, έχει επιτευχθεί ένα ρεκόρ 20 νικών και 2 ισοπαλιών.

-Η Μπαρτσελόνα έχει σκοράρει στα 45 από τα 46 ματς που έχει δώσει για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Μοναδική εξαίρεση το 0-0 κόντρα στην Μπενφίκα τον Δεκέμβριο του 2012, όταν η Μπαρτσελόνα είχε ήδη εξασφαλίσει την πρώτη θέση του ομίλου.

-Η Μπαρτσελόνα έχει κερδίσει και τα έξι ματς που έχει δώσει απέναντι σε ελληνικούς συλλόγους, σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας πετύχει 26 τέρματα και δεχτεί μόλις τρία.

Δείτε το γράφημα εδώ:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x