Stoiximan Super League

«Τα έχει βρει στο 95% με τον Ανσαριφάρντ ο Ολυμπιακός»

Πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Καρίμ Ανσαριφάρντ είναι ο Ολυμπιακός, όπως μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Χριστόφορος Ευαγγελάτος. Ποια τα δεδομένα της υπόθεσης.

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ φαίνεται πως… πιάνει λιμάνι. Μετά την αποκάλυψη του Χρήστου Δάρα στον ΣΠΟΡ FM 94,6 πως ο Ολυμπιακός αλλά και ο ΠΑΟΚ έχουν κάνει επίσημες προτάσεις για τον Ιρανό φορ που επιστρέφει σήμερα από άδεια και θα αποφασίσει άμεσα, ο ρεπόρτερ των «ερυθρολεύκων» μετέδωσε στην ίδια συχνότητα την πληροφορία πως ΚΑΙ με τον 27χρονο άσο υπάρχει συμφωνία κατά 95%.

Όπως είπε στους 94,6, ο Ολυμπιακός καλύπτει τη ρήτρα των 400.000 ευρώ που υπάρχει στο συμβόλαιό του με τον Πανιώνιο, ενώ έχει κάνει και την καλύτερη προσφορά στον ίδιο τον ποδοσφαιριστή. Κάποιες μικρές εκκρεμότητες υπάρχουν ακόμη, αλλά οι Πειραιώτες φαίνεται πως είναι πολύ κοντά στον Ανσαριφάρντ.

Όσον αφορά στις εγγυήσεις που φέρεται να θέλει ο παίκτης πως θα αγωνίζεται, φαίνεται πως το θέμα αυτό συνδέεται με τη μεγάλη πιθανότητα αποχώρησης κάποιου εκ των Καρντόσο (επικρατέστερος) και Ιντέγε τον Ιανουάριο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x