Ιταλία

Τα έχει «πάρει» με Ιγκουαΐν ο Αλέγκρι

Θυμωμένος με την κακή αγωνιστική εικόνα, αλλά κυρίως με την συμπεριφορά του Γκονσάλο Ιγκουαΐν είναι ο Μασιμιλιάνο Αλέκγρι, ο οποίος σκέφτεται να τον αφήσει στον πάγκο στα επόμενα παιχνίδια.

Τον εκνευρισμό του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι έχει προκαλέσει η μέχρι στιγμής συμπεριφορά του Γκονσάλο Ιγκουαΐν, ο οποίος παρουσιάζεται παντελώς αδιάφορος στα παιχνίδια της Γιουβέντους.

Με μόλις 2 γκολ σε 8 εφετινές εμφανίσεις, σαφέστατα ο Αργεντινός επιθετικός δεν περνάει την καλύτερη περίοδο του στη «Μεγάλη Κυρία», ενώ και η συμπεριφορά του στον αγωνιστικό χώρο δεν είναι η καλύτερη δυνατή.

Μάλιστα έχει κατηγορήσει πολλές φορές τους συμπαίκτες του εν ώρα αγώνα, επειδή δεν τον βοηθούν να εμπλακεί στις επιθετικές προσπάθειες της ομάδας.

Τελευταίο παράπτωμα του Ιγκουαΐν ήταν το γεγονός ότι δεν εμφανίστηκε στο ζέσταμα του ντέρμπι απέναντι στην Τορίνο, επειδή ο Αλέγκρι αποφάσισε να μην το ξεκινήσει στην βασική ενδεκάδα βάζοντας στη θέση του τον Μάντζουκιτς.

Το ίδιο πράγμα αναμένεται να συμβεί και στα ερχόμενα παιχνίδια, αφού ο Ιταλός τεχνικός θέλει να δει ένα διαφορετικό πρόσωπο του Αργεντινού επιθετικού και πιστεύει πως αν τον αφήσει εκτός ενδεκάδας για λίγο καιρό θα τον βοηθήσει να ηρεμήσει και να λειτουργήσει καλύτερα τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικών χώρων.

Επιμέλεια: Μανώλης Μποτσέτος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x