Ισπανία

Τα έχει «πάρει» ο Πέρεθ με τη Γιουνάιτεντ

Αρκετά εκνευρισμένος με τους υπεύθυνους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την εξέλιξη που είχε η προσπάθεια μεταγραφής του Ντε Χέα είναι ο Φλορεντίνο Πέρεθ.

Το «μεγάλο αφεντικό» της Ρεάλ Μαδρίτης δεν δίστασε να το εκφράσει και δημόσια αυτό. Έτσι σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό CADENA SER μίλησε για την κακή εξέλιξη που είχε, εναπόθεσε όλες τις ευθύνες για την μη ολοκλήρωση της μεταγραφής στην αγγλική ομάδα.

Μάλιστα, έκανε λόγο για έλλειψη εμπειρίας των νέων υπεύθυνων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

«Την τελευταία ημέρα των μεταγραφών μάθαμε μέσω του μάνατζερ Ζόρζε Μέντες ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ανοικτή σε διαπραγματεύσεις. Τα πάντα είχαν συμφωνηθεί σε μικρό χρονικό διάστημα. Τα συμβόλαια τα είχαμε έτοιμα σε μισή ώρα», τόνισε και συνέχισε:

«Στη Γιουνάιτεντ στείλαμε τα έγγραφα στις 13:30 και τους πήρε περισσότερες από 8 ώρες για να τα πάρουμε πίσω. Θα πρέπει να είχαν πολλή δουλειά. Γνωρίζω ότι είχαν λίγη δουλειά να κάνουν. Τα έγγραφα τα έστειλαν σε εμάς στις 0:02 μετά το τέλος της προθεσμίας. Έχουμε τις αποδείξεις. Έβαλαν τα έγγραφα να τα στείλουν στις 00:00. Αυτό είναι ντροπή. Δεν μπορώ να καταλάβω πως τους πήρε τόσο χρόνο να δουν τα συμβόλαια».

Ανάμεσα στις ερωτήσεις που δέχθηκε ήταν και το ποια ήταν η αντίδραση του Ντε Χέα και τι θα γίνει με την περίπτωσή του.

«Έμαθα ότι ο Ντε Χέα ήταν αρκετά εκνευρισμένος. Ήταν αρκετά ενθουσιασμένος στην ιδέα ότι θα ερχόταν. Τώρα δεν ξέρω τι θα συμβεί από εδώ και πέρα. Θα πρέπει να σκεφτούμε», κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x