Ο Αντόνιο Κόντε τάχθηκε ξεκάθαρα κατά της μεταγραφικής πολιτικής των «μπλε», που τους θέλει να παίρνουν ένα… τσουβάλι παίκτες και να διώχνουν άλλους τόσους! Μάλιστα, δεν δίστασε -με έμμεσο τρόπο- να συγκρίνει την ομάδα του με τη Μάντσεστερ Σίτι, η οποία δαπανά εκατοντάδες ευρώ για μόνο 2-3 προσθήκες!

«Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές και να αντιληφθούμε ποιο είναι το επίπεδο μας. Δυσκολευόμαστε να διεκδικήσουμε μια θέση για το Τσάμπιονς Λιγκ. Πρέπει να είμαστε δυνατοί και να το αποδεχθούμε. Στο μέλλον, όμως, υπάρχει η δυνατότητα να αλλάξει αυτό εάν εστιάσουμε στην αγορά 2-3 παικτών και όχι οκτώ! Μην ξεχνάτε ότι το καλοκαίρι αγοράσαμε οκτώ παίκτες και ξοδέψαμε λιγότερα χρήματα από άλλες ομάδες που πήραν 2 ή 3», τόνισε χαρακτηριστικά ο Κόντε και συνέχισε:

«Πρέπει να χτίσουμε κάτι σημαντικό. Για να πας μπροστά πρέπει να έχεις 15-16 ποδοσφαιριστές. Το καλοκαίρι αλλάξαμε τους 8! Αυτό σημαίνει ότι δεν έχεις βάσεις ως ομάδα. Χάσαμε δυνατούς, έμπειρους παίκτες. Οφείλουμε λοιπόν να είμαστε ήρεμοι, ρεαλιστές και να θέσουμε βάσεις για να χτίσουμε κάτι σημαντικό στο μέλλον».

Πηγή: england365.gr

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ