Γενικά

Τα… έχωσε σε Μπλάτερ και FIFA ο Λίνεκερ

Με σκληρά λόγια μίλησε ο Γκάρι Λίνεκερ για τον Ζεπ Μπλάτερ αλλά και για τα μέλη της FIFA που ψήφισαν τον Ελβετό, κάνοντας λόγο για προδοσία του αθλήματος που υπηρετούν.

Εξοργισμένος εμφανίστηκε ο Γκάρι Λίνεκερ αναφορικά με την επανεκλογή του Ζεπ Μπλάτερ στην προεδρία της FIFA, με τον 54χρονο να τα «χώνει» μέσω twitter τόσο στον Ελβετό όσο και στα μέλη της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας που τον ψήφισαν ξανά.

Συγκεκριμένα, μετά την ανακοίνωση της επανεκλογής του 79χρονου, ο παλαίμαχος Άγγλος ποδοσφαιριστής έγραψε:

«Τόσο προβλέψιμο όσο και θλιβερό. Τόσα μέλη της FIFA ψήφισαν τον Μπλάτερ, προδίδοντας το παιχνίδι που υποτίθεται υπηρετούν».

Στη συνέχεια, αναφορικά με τις δηλώσεις του Ελβετού όπου τόνισε ότι θα φέρει το καράβι που λέγεται FIFA πίσω στη στεριά, ο Λίνεκερ σχολίασε:

«Πολύ αργά, το καράβι έχει ήδη ανατραπεί με εσένα στο τιμόνι», ενώ, σχετικά με το πώς θα αλλάξει η Παγκόσμια Ομοσπονδία, πρότεινε να αποχωρήσουν οι μεγάλες ποδοσφαιρικές ομοσπονδίες δείχνοντας ποδοσφαιρικά… καρύδια!

«Ο μόνος τρόπος για να αλλάξει αυτός ο αποκρουστικός οργανισμός είναι αν οι μεγάλες ποδοσφαιρικές ομοσπονδίες αποχωρήσουν. Ήρθε η ώρα να αναπτυχθεί ένα ζευγάρι… “footballs”», ήταν το μήνυμα του.








Επιμέλεια: Γιώργος Μπινιχάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x