Αγγλία

Τα «έχωσε» στο snapchat ο Σακό! (pic)

Ο Μαμαντού Σακό επέλεξε (και αυτός) τα social media για να διαμαρτυρηθεί για το γεγονός ότι δεν παίζει.

Ξέσπασε ο Μαμαντού Σακό! Ο Γάλλος αμυντικός, με (ελαφρώς ανορθόγραφα) ποσταρίσματά του στο snapchat, εξέφρασε την απογοήτευση για τη μη χρησιμοποίησή του από τον Γιούργκεν Κλοπ. Επέλεξε μάλιστα να το κάνει τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Με ενδιαφέρον αναμένεται πλέον η αντίδραση του Γερμανού τεχνικού, ειδικά αφού τα επίμαχα post ήρθαν λίγες μόλις ώρες πριν το εντός έδρας παιχνίδι με Χαλ.

Τα μηνύματα του Σακό:

«Είναι τρεις εβδομάδες τώρα που είμαι έτοιμος να παίξω σε παιχνίδια. Δεν με θέλουν να παίξω ούτε με τη δεύτερη ομάδα lol! Δεν ξέρω γιατί»

«Εξακολουθώ να δουλεύω σκληρά σαν Scouse (σ.σ. από την περιοχή του Λίβερπουλ) Στρατιώτης! Δεν μιλάω ακόμα γιατί θέλω να μιλήσω στο γήπεδο… Θα μιλήσω μιλήσω αρκετά σύντομα για όλους τους ανθρώπους που με στηρίζουν και δεν καταλαβαίνουν την κατάσταση»

«Είμαι ακόμα χαρούμενος να ζω στη «Χώρα του Λίβερπουλ» μου με την οικογένειά μου, ελπίζω να έχω την ευκαιρία να παίξω σύντομα για να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό όπως κάνω πάντα!»


«Αποδέχομαι την κατάστασή μου αλλά δεν μπορώ να αποδεχτώ το ψέμα. Οι Φίλαθλοι αξίζουν να ξέρουν την αλήθεια! Ευχαριστώ για την υποστήριξή σας»

inner

Επιμέλεια: Αποστόλης Πούλιος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x