Stoiximan Super League

Τα γραφεία της ΑΕΚ πάντως, δεν κλείνουν!

Οι τράπεζες να παραμένουν κλειστές, όμως στα γραφεία της ΑΕΚ συνεχίζουν να εξυπηρετούν τους πολλούς φίλους της ομάδας που ανανεώνουν τα διαρκείας τους. Παρά τις δυσκολίες ήδη δόθηκαν 1.500 κάρτες.

Ούτε οι κλειστές τράπεζες ούτε η ρευστή κατάσταση της ελληνικής οικονομίας, έπειτα από τις τελευταίες εξελίξεις, βάζουν φρένο στους οπαδούς της ΑΕΚ. Με ανάρτηση στο facebook η «Ένωση» ενημερώνει πως η διαδικασία ανανέωσης των καρτών διαρκείας συνεχίζεται και μάλιστα με άκρως ικανοποιητικούς για την εποχή ρυθμούς.

Είναι χαρακτηριστικό πως μόνο την Δευτέρα και Τρίτη ανανεώθηκαν 200 κάρτες. Συνολικά ο αριθμός έχει φτάσει τα 1.500, την στιγμή που την ίδια περίοδο πέρσι κυμαινόταν στα 2.000.

Τέλος, η ΠΑΕ ευχαριστεί θερμά τον κόσμο για την στήριξή του.

Αναλυτικά:

«Συνεχίζεται με αυξητικούς ρυθμούς τις τελευταίες ημέρες η διαδικασία ανανέωσης των εισιτηρίων διαρκείας της ΠΑΕ για τη νέα χρονιά από τους περσινούς κατόχους. Μόνο χθες και σήμερα ανανεώθηκαν περί τα 200 εισιτήρια διαρκείας!

Οι ρυθμοί της ανανέωσης κρίνονται εντυπωσιακοί με το δεδομένο βεβαίως της πολύ δύσκολης οικονομικής συγκυρίας στη χώρα και τις κλειστές τράπεζες και αντανακλούν στην πρωτοφανή αφοσίωση των φιλάθλων της ΑΕΚ προς την ομάδα τους.

Σημειώνεται χαρακτηριστικά ότι αν και στις εννιά από τις δώδεκα μέρες της μέχρι σήμερα διαδικασίας οι τράπεζες παρέμειναν κλειστές και ενώ απομένουν ακόμα πέντε μέρες για να ολοκληρωθεί το διάστημα προτίμησης των περσινών κατόχων έχουν ήδη ανανεωθεί 1.500 εισιτήρια διαρκείας σε σχέση με τα περίπου 2.000 που είχαν συνολικά ανανεωθεί πέρυσι σε ολόκληρη την πρώτη φάση διάθεσης!

Από την ΠΑΕ ΑΕΚ διευκρινίζεται ότι την προσεχή Δευτέρα ολοκληρώνεται (μετά και την αναγκαία παράταση που δόθηκε) το διάστημα προτίμησης των παλαιών κατόχων και από την Παρασκευή 17 Ιουλίου μέχρι και την Παρασκευή 21 Αυγούστου θα συνεχιστεί κανονικά η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας στο σύνολο των ελεύθερων θέσεων. Ένα ακόμα μεγάλο «ευχαριστώ» προς τον κόσμο της ομάδας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x