Γαλλία

Τα… γύρισε και κράζει Μήτρογλου ο Ντουγκαρί

Σκληρή κριτική στον Κώστα Μήτρογλου ασκεί ο πρώην φορ της Μαρσέιγ, Κριστόφ Ντουγκαρί, αν και μέχρι πρόσφατα τον αποθέωνε.

Κράξιμο του Κριστόφ Ντουγκαρί στον Κώστα Μήτρογλου!

Ο παλαίμαχος επιθετικός της Μαρσέιγ έκανε απαξιωτικά σχόλια για τον Έλληνα άσο, αν και το καλοκαίρι που αποκτήθηκε με μεταγραφή από την Μπενφίκα έδειξε ότι τον έχει σε εκτίμηση.

«Δεν είναι δυνατόν αυτό που συμβαίνει με τον Μήτρογλου. Βλέπω τα στατιστικά κι αναρωτιέμαι πώς αυτό το παιδί μπόρεσε κι έβαλε 15 ή 20 γκολ, ακόμη και στην Πορτογαλία. Δεν ζητά την μπάλα, οι μεταβιβάσεις του είναι καταστροφικές, κοντρολάρει την μπάλα με το γόνατο. Είναι καταστροφικός. Δεν έχει ταχύτητα, πώς μπορεί ο Μήτρογλου να παίρνει τη θέση του Ζερμέν; Είναι απίστευτο, αδύνατο. Δεν έχει ταχύτητα, προσανατολισμό για να πάρει σωστή θέση», σχολίασε ο Ντουγκαρί, ο οποίος αγωνίστηκε στους Μασσαλούς από το 1998 έως το 2000.

inner

«Είδα τα βίντεο του Μήτρογλου και σκέφτηκα ότι είναι κράμα Μπραντάο και Ραβανέλι. Χρησιμοποιεί εξαιρετικά το κορμί του. Δεν έχει τόση φινέτσα στην τεχνική, αλλά είναι παίκτης περιοχής», είχε τονίσει το καλοκαίρι ο Ντουγκαρί.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x