Stoiximan Super League

«Τα καλύτερα για την ΑΕΚ έρχονται»

Σίγουροι πως η ΑΕΚ επέστρεψε στη Super League για να πρωταγωνιστήσει δήλωσαν Κορδέρο, Μπαρμπόσα, Κολοβέτσιος και Ανδρεόπουλος.

Η επιστροφή της ΑΕΚ στη Super League ήταν απλώς το πρώτο βήμα. Το δεύτερο είναι η επιστροφή στην κορυφή και οι ποδοσφαιριστές της εμφανίζονται αποφασισμένοι να κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους γι’ αυτό, όπως δήλωσαν τέσσερις εξ αυτών στη media day που έγινε την Παρασκευή στο ΟΑΚΑ.

«Αυτό που αισθάνομαι τώρα που η ομάδα επέστρεψε στην θέση της, είναι τιμή αλλά και δόξα, διότι πιστεύω πως οι καλύτερες στιγμές έρχονται», δήλωσε ο Μιγκέλ Άνχελ Κορδέρο, από τους παλαιότερους στην ομάδα. «Όλους τους νέους παίκτες που ήρθαν προσπαθώ και εγώ και οι υπόλοιποι να τους βοηθήσουμε ώστε να μπορέσουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα να μπουν στο κλίμα της ομάδας. Ξέρουμε πως ο κόσμος περνάει δύσκολα, εμείς σε κάθε ματς θα μπαίνουμε για να δώσουμε μάχη, ώστε να προσφέρουμε ότι καλύτερο. Η αλήθεια είναι πως όσο ήμουν στην Ισπανία για διακοπές έβλεπα όσα γίνονταν στην Ελλάδα τις προηγούμενες μέρες και τρόμαζα. Όμως όταν ήρθα εδώ διαπίστωσα πως τα πράγματα είναι καλά. Είναι δύσκολο όλο αυτό με τις τράπεζες. Μακάρι να πάνε όλα καλά και να μην ζήσουμε δύσκολες μέρες ούτε εμείς οι ξένοι, ούτε φυσικά οι Έλληνες», πρόσθεσε ο Ισπανός μέσος.

Ο Έλντερ Μπαρμπόσα δεσμεύτηκε πως φέτος θα είναι καλύτερος μετά από μια πρώτη σεζόν με σκαμπανεβάσματα. «Ξέρουμε όλοι πως η νέα σεζόν έχει απαιτήσεις πολύ περισσότερες και πρέπει να ανταποκριθούμε. Και πιστεύω θα είμαστε έτοιμοι για να το κάνουμε. Έχουμε ξεκινήσει ήδη να δουλεύουμε καλά και με τις προσθήκες των νέων παικτών που είναι πολύ καλοί ποδοσφαιριστές. Νομίζω πως είμαστε πολύ καλό δρόμο. Πιστεύω πως τη νέα σεζόν ο κόσμος θα δει έναν πολύ καλύτερο Μπαρμπόσα. Ξέρω πως οι απαιτήσεις είναι πολύ μεγαλύτερες και το επίπεδο διαφορετικό. Και θα είμαι πολύ καλύτερος. Στην ομάδα υπάρχει ανταγωνισμός. Και πέρυσι υπήρχε. Τώρα έχει ανέβει το επίπεδο και της ομάδας με τους παίκτες που ήρθαν. Όλο αυτό δίνει σ’ όλους κίνητρο για να δουλέψουν πολύ καλύτερα και πολύ περισσότερο», ανέφερε ο Πορτογάλος εξτρέμ.

Ο Δημήτρης Κολοβέτσιος, που και φέτος θα έχει ρόλο βασικού στην άμυνα της ΑΕΚ, είπε: «Φέτος η κατηγορία χρειάζεται πολύ τρέξιμο. Όλα τα παιδιά έχουμε ξεκινήσει να δουλεύουμε μια διάθεση και υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για να μπορέσει να γίνει σωστή δουλειά. Οι νέοι παίκτες από μέρα σε μέρα μπαίνουν όλο και περισσότερο στο κλίμα της ομάδας. Το θετικό είναι πως όλοι είναι καλοί χαρακτήρες και πιστεύω θα ταιριάξουν στο σύνολο. Ο στόχος μας είναι κάθε Κυριακή να κυνηγάμε την νίκη. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια, χρειάζονται πράξεις μέσα στο γήπεδο. Ήδη υπάρχει διαφορά στο επίπεδο και τις απαιτήσεις. Χρειάζεται πολλή δουλειά και πολύ τρέξιμο».

Ο «φρέσκος» της παρέας, Κυριάκος Ανδρεόπουλος, τόνισε: «Περίμενα πως θα ήταν πιο δύσκολο να προσαρμοστώ και πως θα αργούσα. Όμως αυτό έγινε πολύ γρήγορα. Με βοήθησαν και πολύ οι συμπαίκτες μου. Από την πρώτες μέρες κατάλαβα πως η ΑΕΚ είναι μια οικογένεια και έτσι με υποδέχθηκε. Παίζω στο κέντρο, έχω παίξει και σε κάποια ματς στο δεξί άκρο της άμυνας, αλλά όπου μου πει ο προπονητής, μπορώ να βοηθήσω. Το πιο σημαντικό για μένα είναι να βοηθάω την ομάδα σ’ όλα τα παιχνίδια».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x