Αγγλία

Τα καλύτερα ο Αζάρ για τον Λουκάκου

Μόνο καλά λόγια είχε να πει ο Εντέν Αζάρ για τον συμπατριώτη του, Ρομέλου Λουκάκου, όσον αφορά την επιθετική δεινότητά του.

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Εντέν Αζάρ για τον συμπαίκτη και συμπατριώτη του, Ρομέλου Λουκάκου, μη θέλοντας να πάρει θέση για την πιθανή μεταγραφή του στην Τσέλσι.

Ο Λουκάκου δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2019 στην Έβερτον αλλά σε δηλώσεις του είπε πως θέλει να αποχωρήσει το φετινό καλοκαίρι με σκοπό να αγωνιστεί σε ομάδα επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ.

Επιπλέον και στο Euro έχει δείξει την εκτελεστική του δεινότητα σκοράροντας δύο γκολ στο ματς με την Ιρλανδία (3-0) ενώ είχε δεχθεί αρνητικά σχόλια στην ήττα της πρώτης αγωνιστικής από την Ιταλία.

Όσον αφορά τον Εντέν Αζάρ, ο ίδιος δήλωσε για τον συμπατριώτη του: «Είναι ένας εξαιρετικός επιθετικός, πολύ καλός άνθρωπος και φίλος μου. Το να παίζεις με τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο είναι πάντα καλό. Όταν ένας επιθετικός σκοράρει αυτόματα του έχεις μεγάλη εμπιστοσύνη και ο Λουκάκου το έδειξε αυτό».

Στην πιθανή μεταγραφή του στην Τσέλσι πάντως δεν θέλησε να αποκαλύψει κάτι: «Δεν ξέρω και δεν θέλω να μιλήσω γι’αυτό, ας τελειώσει πρώτα το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και βλέπουμε».

Επιμέλεια: Αντώνης Βασιλακάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x