Stoiximan Super League

Τα κατέφερε με Κόστα ο Άρνεσεν

Την αναπροσαρμογή των όρων του συμβολαίου του Ρικάρντο Κόστα πέτυχε ο Φρανκ Άρνεσεν, με τον Πορτογάλο στόπερ πλέον να αμείβεται ανάλογα με τις επιτυχίες του ΠΑΟΚ και όχι με ένα πάγιο ποσό.

Ένας από τους πρώτους στόχους του Φρανκ Άρνεσεν, όταν αναλάμβανε τη θέση του τεχνικού διευθυντή στον ΠΑΟΚ, ήταν η αναπροσαρμογή των όρων του συμβολαίου με τον Ρικάρντο Κόστα.

Ο Δανός είχε υποστηρίζει ότι ο Πορτογάλος στόπερ δεν μπορεί να αμείβεται ετησίως με 1,2 εκατ. ευρώ στη νέα ομάδα που ξεκινούσε να χτίζει το καλοκαίρι, πόσω μάλλον από τη στιγμή που στο ρόστερ υπάρχουν πολλοί νεαροί σε ηλικία παίκτες που παίρνουν αρκετά χρήματα λιγότερα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη, τελικά βρέθηκε η «χρυσή τομή» και οι δύο πλευρές συμφώνησαν για τον τρόπο με τον οποίο θα αμείβεται πλέον ο 34χρονος κεντρικός αμυντικός.

Εκείνο που προκύπτει είναι πως ο Κόστα θα παίρνει πάγια λιγότερα χρήματα, όμως θα έχει περισσότερα μπόνους και αυτά θα φτάνουν το 1,2 εκατ. ευρώ (όσα δηλαδή προέβλεπε το προηγούμενο συμβόλαιο του παίκτη).

Με αυτό τον τρόπο ο Άρνεσεν θέλησε να δώσει ένα επιπλέον κίνητρο στον Πορτογάλο, ώστε να δίνει τον καλύτερό του εαυτό σε κάθε παιχνίδι της ομάδας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x