Stoiximan Super League

Τα κεφάλια μέσα στον Απόλλωνα Σμύρνης

Ώρα για δουλειά στον Απόλλων Σμύρνης. Όπως ανακοίνωσε η «Ελαφρά ταξιαρχία» την προσεχή Δευτέρα (9/7) είναι προγραμματισμένη η πρώτη συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών ενόψει της νέας σεζόν.

Διακοπές τέλος στον Απόλλωνα Σμύρνης!

Την προσεχή Δευτέρα 9 Ιουλίου είναι προγραμματισμένη η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας ενόψει της ερχόμενης περιόδου.

Η αποστολή θα παραμείνει στην Ελλάδα ως την Δευτέρα (16/7), όταν και πρόκειται να αναχωρήσει με προορισμό το Καρπενήσι για να πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Την Δευτέρα, 9 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών του Απόλλωνα Σμύρνης εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Το πρωί, το πρώτο γκρουπ παικτών θα υποβληθεί σε εργομετρικές και ιατρικές εξετάσεις ενώ το απόγευμα στις 19:00 θα γίνει η πρώτη προπόνηση. Ίδιο θα είναι το πρόγραμμα και την επόμενη ημέρα με προπόνηση για όλους το απόγευμα και εξετάσεις για το δεύτερο γκρουπ.

Από την Τετάρτη 11 Ιουλίου, η προετοιμασία θα συνεχιστεί με διπλές προπονήσεις. Το Σάββατο 14 Ιουλίου το πρόγραμμα περιλαμβάνει μόνο πρωινή προπόνηση ενώ την Κυριακή οι παίκτες θα έχουν ρεπό.

Την Δευτέρα, 16 Ιουλίου η αποστολή θα αναχωρήσει για το Καρπενήσι όπου θα παραμείνει μέχρι την Κυριακή, 22 Ιουλίου οπότε και θα επιστρέψει στη βάση της. Θα ακολουθήσει διήμερο ρεπό και συνέχεια της προετοιμασίας με διπλές προπονήσεις.

Οι παίκτες θα έχουν το επόμενο ρεπό τους στις 5 Αυγούστου και την επόμενη ημέρα θα αναχωρήσουν και πάλι για το Καρπενήσι όπου θα παραμείνουν μέχρι την Κυριακή 12 Αυγούστου οπότε και θα επιστρέψουν. Το επόμενο ρεπό τους έχει προγραμματιστεί το διήμερο 14-15 Αυγούστου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x