Europa League

Τα «κιτρινόμαυρα» εισιτήρια για το Κλαμπ Μπριζ-ΑΕΚ

Διευκρινίσεις σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο θα μπορούν οι φίλοι της ΑΕΚ να προμηθεύονται τα εισιτήρια της εκτός έδρας αναμέτρησης της «Ένωσης» κόντρα στην Κλαμπ Μπριζ εξέδωσε η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ.

Διευκρινιστική ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει τους φίλους της ομάδας που θα ταξιδέψουν στο Βέλγιο για τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων του παιχνιδιού με την Κλαμπ Μπριζ εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ (17/8, 21:45).

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το Τμήμα Εισιτηρίων της ΠΑΕ ΑΕΚ ενημερώνει τους φιλάθλους, που θα βρεθούν στο Βέλγιο και έχουν κάνει κρατήσεις εισιτηρίων για τον αγώνα Club Brugge- AEK (Πέμπτη 17 Αυγούστου, 20.45 τοπική ώρα) ότι η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνει την Τετάρτη από τις 19:00 έως τις 21:00 και την Πέμπτη από τις 14:30 έως τις 17:30 από το ξενοδοχείο NH Brugge στη διεύθυνση Boeveriestraat 2, 8000 Brugge.

Τα εισιτήρια τιμώνται προς 15 και 40 ευρώ.

Παρακαλούνται οι φίλαθλοι να έχουν το ακριβές αντίτιμο κατά την πληρωμή και να μην επικοινωνούν με την διεύθυνση του ξενοδοχείου, αφού ουδεμία σχέση έχει το ξενοδοχείο με τη διάθεση των εισιτηρίων.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ εφιστά την προσοχή των φιλάθλων, που θέλουν να βρεθούν στο πλευρό της ομάδας μας, για την έγκαιρη προμήθεια των εισιτηρίων τους, αφού σύμφωνα με τους κανονισμούς φίλαθλοι χωρίς εισιτήριο δεν θα μπορέσουν να προσεγγίσουν το Στάδιο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x