Stoiximan Super League

Τα «κλικ» της 4ης αγωνιστικής

Οκτώ φωτογραφικά στιγμιότυπα και οκτώ κείμενα που δεν συνδέονται με την πραγματικότητα. Θα μπορούσαν όμως…

Ηρακλής – Ολυμπιακός 1-2


Δευτερόλεπτα μετά το γκολ της νίκης που πέτυχε με την πρώτη του επαφή με την μπάλα ο Μπράουν Ιντέγε σαν να δείχνει στον πάγκο και να σκέφτεται: «για να δούμε τώρα, μίστερ Μπέντο, πώς θα με αφήσεις ξανά στον πάγκο».

inner

Πλατανιάς – Λεβαδειακός 3-2


Προφανώς προβληματισμένος ο Μεντί (23) παίρνει την πρωτοβουλία και καλεί ένα ιδιότυπο τάιμ άουτ λίγο μετά το τρίτο γκολ του Πλατανιά: «μάγκες να κανονίσουμε με τον κόουτς να σταματήσουμε να παίζουμε με ομάδες που φοράνε τριφύλλια. Έξι γκολ φάγαμε σε δύο εβδομάδες».

inner

Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα 4-0


Απορημένος ο Πασχαλάκης κοιτά στα μάτια τον Σελίμο που του δείχνει την κόκκινη κάρτα επειδή έπιασε την μπάλα έξω από την περιοχή του: «έλα, ρέφερι, μας έχετε μπερδέψει. Μέχρι πέρυσι αυτά δεν τα σφυρίζατε»…

inner

Βέροια – ΑΕΚ 0-2


Στο γενικότερο κλίμα των ημερών και η Βέροια όπου ο Βοσνιάδης μπορεί να μην απειλείται για την ώρα, είδε όμως τις σκούπες να κάνουν την εμφάνισή τους.

inner

ΑΟΚ – Λάρισα 2-0


Στην τσίτα το τεχνικό τιμ των «βυσσινί» μετά την ήττα στην Κέρκυρα. Ποιον άραγε θα – προσπαθήσει να – χαστουκίσει ο πρόεδρος;

inner

Ξάνθη – Πανιώνιος 0-2


Ο Μιρτσέα Λουτσέσκου δεν δίνει οδηγίες στους παίκτες του: «Έτσι όπως το πάτε μάγκες από εδώ θα την κάνω. Με ελαφρά και πριν την ώρα μου…»

inner

Ατρόμητος – Παναιτωλικός 0-2


Ύφος ταιριαστό με την εμφάνιση της ομάδας του που οδήγησε εν τέλει και στη λύση της συνεργασία του με την ομάδα του Περιστερίου. Αλλά και 4-0 να νικούσε ο Ατρόμητος ίδιο θα ήταν το πρόσωπο του Δέλλα.

inner

Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ 1-2


Ο Μάκης Χάβος σκυθρωπός μετά τη δεύτερη ήττα της ομάδας του στο πρωτάθλημα: «άραγε να τον κλείσανε τον Ουζουνίδη στο Περιστέρι ή να ανησυχώ;»

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x