Ιταλία

«Τα λεφτά του Ιγκουαΐν στη Ρεάλ για Μοράτα»

Σε αναζήτηση του αντικαταστάτη του Γκονζάλο Ιγκουαΐν βρίσκεται η Νάπολι και ένα εκ των σεναρίων θέλει τον Ντε Λαουρέντις να δίνει όλα τα έσοδα από την πώληση του Αργεντινού στη Ρεάλ για τον Μοράτα.

Προσπάθειες για να συνέλθει από τη διαφαινόμενη αποχώρηση του Γκονζάλο Ιγκουαΐν καταβάλλει η Νάπολι, ψάχνοντας ήδη τον αντικαταστάτη του Αργεντινού, που μετακομίζει ολοταχώς για τη Γιουβέντους.

Το θετικό της υπόθεσης για τη Νάπολι ότι τα ταμεία της είναι γεμάτα, αφού οι «μπιανκονέρι» θα καταβάλλουν τη ρήτρα του Αργεντινού άσου που φτάνει τα 94 εκατ. ευρώ και έχουν πολλές επιλογές.

Ωστόσο, ο Ντε Λαουρέντις έχει ξεχωρίσει τον εκλεκτό του κι αυτός δεν είναι άλλος από τον πρώην επιθετικό της Γιουβέντους και νυν της Ρεάλ Μαδρίτης, Άλβαρο Μοράτα. Η Ρεάλ δεν επιθυμεί να τον παραχωρήσει, ωστόσο, όπως αναφέρει το «Don Balon», η εντολή είναι ότι αν χρειαστεί να δοθεί όλο το ποσό από την πώληση του Ιγκουαΐν στη Ρεάλ για να αποκτηθεί ο Ισπανός φορ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x