Κύπελλο Ελλάδας

Τα λένε και στο Κύπελλο Πανιώνιος και ΠΑΣ

Δυο μέρες μετά το ραντεβού τους στα Γιάννενα, Πανιώνιος και ΠΑΣ τα λένε και πάλι, αυτή τη φορά για το Κύπελλο στη Νέα Σμύρνη. Ολοκληρώνεται η πρώτη αγωνιστική του θεσμού.

Με πέντε αναμετρήσεις πέφτει η αυλαία της πρώτης αγωνιστικής των ομίλων του Κυπέλλου, με το ματς που συγκεντρώνει τα βλέμματα να είναι αυτό ανάμεσα στον Πανιώνιο και τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Νέα Σμύρνη.

Οι δύο ομάδες, που στο πρωτάθλημα είναι αήττητες, συναντήθηκαν και στο πρωτάθλημα πριν από δυο μέρες και δεν ξεχώρισαν πουθενά, αφού αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1. Σίγουρα το ματς Κυπέλλου είναι διαφορετικό αφού θα παρουσιαστούν με αρκετές αλλαγές, αλλά η νίκη θα απαλλάξει όποιον την πάρει από το άγχος, μιας και θα έχει γίνει το πρώτο μεγάλο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Σίγουρα ενδιαφέρον παρουσιάζει και η αναμέτρηση ανάμεσα στον Παναιγιάλειο και τον Άρη. Αυτή είναι η πρώτη φορά που οι «κιτρινόμαυροι» που θέλουν να επιστρέψουν θα παρουσιαστούν σε επίσημο παιχνίδι και η εικόνα που θα δείξουν θα φανερώσει σε τι κατάσταση βρίσκονται.

Αναλυτικά τα σημερινά ματς

Κισσαμικός – Αχαρναϊκός (16.00)
Σπάρτη – Τρίκαλα (16.00)
Πανιώνιος – ΠΑΣ (16.00)
Καλλιθέα – Απόλλων Λάρισας (18.15)
Παναιγιάλειος – Άρης (20.30)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x