Stoiximan Super League

Τα λένε Λούκας-Σαββίδης

Συνάντηση με τον Λούκας Πέρεθ θα έχει εντός της ημέρας ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος φτάνει σήμερα στη Θεσσαλονίκη και θα προσπαθήσει να μεταπείσει (με το αζημίωτο) τον Ισπανό άσο.

Με τον μάνατζερ του Λούκα Πέρεθ, Ροντρίγκο Λοβέγιε, και τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή συναντήθηκε χθες το βράδυ ο Φρανκ Άρνεσεν.

Για άλλη μία φορά η πλευρά του Ισπανού μεσοεπιθετικού εξέφρασε την επιθυμία να επιστρέψει στην πατρίδα του για να αγωνιστεί στη Λα Κορούνια, με τους συμπατριώτες του δημοσιογράφους να υποστηρίζουν ότι η υπόθεση βρίσκεται στην τελική της ευθεία.

Η Ντεπορτίβο ασκεί ασφυχτική πίεση για την απόκτηση του 27χρονου άσου, όμως τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν μετά τη συνάντηση που θα έχει με τον παίκτη ο Ιβάν Σαββίδης.

Ο ισχυρός άνδρας της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ θα φτάσει σήμερα στη Θεσσαλονίκη και θα συναντηθεί με τον Ισπανό άσο, προτείνοντάς του νέο συμβόλαιο με καλύτερες αποδοχές.

Εφόσον παρουσιαστεί αμετάπειστος, τότε ο Τούντορ και ο Άρνεσεν θα του ζητήσουν να βοηθήσει την ομάδα τουλάχιστον στο πρώτο ματς με την Σπαρτάκ Τρνάβα για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x