Stoiximan Super League

Τα λένε τέλος Μαρτίου Γιαννακόπουλος-Τσίπρας

Παράταση λίγων ημερών παίρνει το κρίσιμο ραντεβού για το «Athens Alive» και το μέλλον του Παναθηναϊκού. Στην Ελλάδα αναμένονται άμεσα και οι εκπρόσωποι των εταιρειών.

Μπορεί οι αρνητικές εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο και τα όσα συνέβησαν στην Τούμπα να μην επηρεάζουν ουσιαστικά το πλάνο του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και των αποφασισμένων συμπαικτών του, ωστόσο, είναι δεδομένο ότι οι εξελίξεις καθυστέρησαν καθώς η Κυβέρνηση έχει αφήσει πίσω όλα τα υπόλοιπα ζητήματα, λόγω της αναβολής του πρωταθλήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Livespοrt ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ και οι άμεσοι συνεργάτες του είναι σε ανοιχτή γραμμή το τελευταίο καιρό με τον υφυπουργό αθλητισμού, όμως αυτό που εκκρεμεί είναι μια σημαντική συνάντηση με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα. Στόχος των ανθρώπων του Γιαννακόπουλου είναι αυτό το ραντεβού να γίνει μέχρι τα τέλη Μαρτίου.

Επίσης υπάρχει έντονη φημολογία ότι τις επόμενες ημέρες θα έρθουν στην Ελλάδα οι εκπρόσωποι των εταιρειών-συμπαικτών του «DPG», χωρίς ωστόσο, να έχει γίνει γνωστή η ημερομηνία. Όπως και αν έχει, το επόμενο τρίμηνο είναι καθοριστικό τόσο για το μέλλον του Παναθηναϊκού, όσο και για την προοπτική πραγματοποίησης του τεράστιου πρότζεκτ και έχει γίνει ξεκάθαρο ότι αυτά τα δύο πάνε μαζί…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x