Πορτογαλία

Τα «λιοντάρια» κατάπιαν την Πόρτο

Η Σπόρτινγκ που «καιγόταν» νίκησε με 3-1 την αδιάφορη Πόρτο στο «Ντραγκάο», στο μεγάλο ντέρμπι της 32ης αγωνιστικής της Superliga και έμεινε στο «κόλπο» για την κατάκτηση του τίτλου.

Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας νίκησε 3-1 την Πόρτο στο «Ντραγκάο», στο ντέρμπι της 32ης αγωνιστικής της Superligaκαι παρέμεινε σταθερά στο -2 στη δεύτερη θέση από την πρωτοπόρο Μπενφίκα, διεκδικώντας μέχρι το τέλος της πρωταθλήτριας, δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε της φετινής περιόδου, κόντρα σε μια ομάδα που ήταν σίγουρα τρίτη πριν την έναρξη της αναμέτρησης και δεν έχασε τίποτα περισσότερο στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, εκτός του κλασικού πρεστίζ αυτών των ματς.

Οι «δράκοι» είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, όμως τα «λιοντάρια» ήξεραν πώς να «χτυπούν» στις αντεπιθέσεις και, έτσι, κατάφεραν να σκοράρουν με τους Σλιμανί και Μπρούνο Θέσαρ, ενώ είχε ισοφαρίσει προσωρινά με πέναλτι ο Ερέρα.

Έμεινε σταθερά στο «κόλπο» της εξόδου στο Europa League η Πάσος Φερέιρα, επικρατώντας με 2-0 στην έδρα της αδιάφορης Μπελενένσες και βρέθηκε προσωρινά στο -1 από την πέμπτη Αρούκα.

Έχασε την ευκαιρία να αποκτήσει προβάδισμα για την παραμονή η Τοντέλα, παραχωρώντας 1-1 στη Ρίο Αβε, μένοντας στο -2 από τις θέσεις σωτηρίας, αφήνοντας τους φιλοξενούμενους στο -2 προσωρινά από την πρώτη πεντάδα.


Αναλυτικά, το πρόγραμμα:


Μ. Παρασκευή 29/4
Μπενφίκα - Γκιμαράες 1-0
(47' Ζαρντέλ)

Μπράγκα - Σετούμπαλ 3-2

Μ. Σάββατο 30/4
Τοντέλα - Ρίο Άβε 1-1

Μπελενένσες - Πάσος Φερέιρα 0-2

Πόρτο - Σπόρτινγκ 1-3

Κυριακή του Πάσχα 1/5
Μορεϊρένσε - Μποαβίστα (18:00)

Εστορίλ - Μαρίτιμο

Αρούκα- Νασιονάλ (20:15)

Ουνιάο Μαδέιρα - Ακαντέμικα (22:30)


Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x