Stoiximan Super League

Τα μάτια τους δεκατέσσερα!

Αν το πρώτο ματς στο Φάληρο ήταν δύσκολο, η ρεβάνς στην έδρα της Μπέρνλι θα είναι δέκα φορές δυσκολότερη. Γράφει ο Χριστόφορος Ευαγγελάτος.

Η αντίστροφη μέτρηση για την μεγάλη ρεβάνς του Ολυμπιακού με την Μπέρνλι έχει ξεκινήσει και οι ερυθρόλευκοι καλούνται να υπερασπιστούν το 3-1 του πρώτου αγώνα στο Καραϊσκάκη. Το ματς στην Αγγλία θέλει πολύ μεγάλη προσοχή και ένα είναι σίγουρο.

Του Χριστόφορου Ευαγγελάτου

Οι παίκτες του Ολυμπιακού πρέπει να πάνε στην Αγγλία προετοιμασμένοι για μεγάλη μάχη. Αν θεωρήσουν πως η Μπέρνλι δεν είναι σε θέση να γίνει απειλητική θα έχουν κάνει το μεγαλύτερο λάθος κι αυτό το ξέρει καλά ο προπονητής των πειραιωτών.

Αν το πρώτο ματς στο Φάληρο ήταν δύσκολο, η ρεβάνς στην έδρα της Μπέρνλι θα είναι δέκα φορές δυσκολότερη. Δεν είναι εύκολη υπόθεση να παίζεις με αγγλική ομάδα εκτός έδρας κι αυτό μας έχει διδάξει το παρελθόν. Σίγουρα η Μπέρνλι δεν είναι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Λίβερπουλ ή Άρσεναλ και Τσέλσι, αλλά είναι μια καλή ομάδα.

Κανείς δεν πρέπει να ξεγελαστεί από το κακό ξεκίνημα που έχει κάνει η αντίπαλος του Ολυμπιακού στην Πρέμιερ Λιγκ. Αυτά αλλάζουν πολύ σύντομα στην μεγάλη κατηγορία της Αγγλίας και δυο – τρεις συνεχόμενες νίκες φέρνουν «τα πάνω – κάτω».

Επαναλαμβάνουμε ότι ο Ολυμπιακός θα πρέπει να πάει στην Αγγλία πανέτοιμος για να δώσει μια μεγάλη μάχη. Η Μπέρνλι θα τα δώσει όλα για να πάρει το εισιτήριο που οδηγεί στους ομίλους του Γιουρόπα και ψάχνει ένα καλό αποτέλεσμα για να αλλάξει την ψυχολογία της.

Τι πρέπει να κάνουν οι ερυθρόλευκοι το βράδυ της Πέμπτης απέναντι στους Εγγλέζους; Πρώτα απ’ όλα να δείξουν μεγάλη προσοχή στα γεμίσματα των παικτών της Μπέρνλι στην περιοχή του Γιαννιώτη.

Μ’ αυτό το στυλ παίζει η Μπέρνλι και δεν θ’ αλλάξει για την ρεβάνς με τους ερυθρόλευκους. Αυτό σημαίνει πως οι δύο στόπερ του Ολυμπιακού (Μιράντα και Βούκοβιτς) θα έχουν δουλειά στον «αέρα» όπως βέβαια και ο Γιαννιώτης.

Το είπε ο προπονητής των ερυθρόλευκων στους παίκτες του και ζήτησε μεγάλη συγκέντρωση και στις στατικές φάσεις, όπου η Μπέρνλι μπορεί να γίνει επικίνδυνη. Οι παίκτες του Ολυμπιακού πρέπει να έχουν τα μάτια τους δεκατέσσερα για να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του αγώνα.

Οι ερυθρόλευκοι είναι καλύτερη ομάδα από την Μπέρνλι και μπορούν να πάρουν το εισιτήριο για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Οι Άγγλοι όμως δεν πρόκειται να…χαριστούν στην ελληνική ομάδα κι αυτό σημαίνει πως οι πειραιώτες θα πρέπει να τα δώσουν όλα για να πετύχουν τον στόχο τους.

Κι όταν λέμε όλα το εννοούμε, γιατί πολύ απλά το ματς θα πάει σε φουλ ένταση κι αυτό είναι κάτι που δεν πρέπει να το ξεχνούν οι παίκτες του Ολυμπιακού. Το σίγουρο πάντως είναι πως αν οι ερυθρόλευκοι δείξουν την σωστή νοοτροπία θα έχουν κάνει το πρώτο (σημαντικό) βήμα για την υλοποίηση του στόχου τους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x