Oλλανδία

Τα νέα «μωρά» των Ολλανδών

Τη φετινή χρονιά ο Μέμφις Ντεπάι έχει απογοητεύσει με την απόδοσή του τους ανθρώπους της Μαν. Γιουνάιτεντ, έτσι το «Skysports» έψαξε και βρήκε πέντε Ολλανδούς που ίσως αποδειχθούν καλύτεροι παίκτες.

Αρκετοί ειδήμονες του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου μίλησαν το περασμένο καλοκαίρι για το σπουδαιότερο ταλέντο στην Ολλανδία, τον Μέμφις Ντεπάι, όμως εκείνος δεν κατάφερε να πετύχει τα αναμενόμενα.

Το «Skysports» λοιπόν συγκέντρωσε πέντε ποδοσφαιριστές που έχουν επίσης αυτόν τον τίτλο, του καλύτερου ταλέντου στην Ολλανδία δηλαδή, αναφέροντας πως ίσως να αποδειχθούν καλύτεροι του επιθετικού της Μάντστεστερ Γιουνάιτεντ. Ας τους δούμε...

inner

Όνομα: Βίνσεντ Γιάνσεν
Ηλικία: 21
Σύλλογος: Άλκμααρ
Θέση: Επιθετικός

Μιλάμε για έναν εξαιρετικό επιθετικό που έχει κάνει εντύπωση τη φετινή χρονιά στο Ολλανδικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Άλκμααρ. Ο "νέος" Φαν Νίστερλόι όπως το αποκαλούν έχει αγωνιστεί 11 φορές, έχοντας πετύχει 14 γκολ. Γρήγορος, δυνατός με εξαιρετική τεχνική ενώ χρησιμοποιεί με την ίδια ευκολία και τα δύο πόδια.



inner

Όνομα: Ρίτσεντλι Μπαζούρ
Ηλικία: 19
Σύλλογος: Άγιαξ
Θέση: Κεντρικός μέσος

Μόνο και μόνο το ότι αγωνίζεται εδώ και 1.5 χρόνο στην πρώτη ομάδα του Άγιαξ κάτι σημαίνει. Γρήγορος, δυνατός με τρομερά τεχνικά χαρακτηριστικά. Κλέβει, πασάρει, σκοράρει. Με λίγα λόγια τα κάνει όλα μέσα στο γήπεδο. Ίσως η Ολλανδία βρήκε τον επόμενο Σνάιντερ στο πρόσωπο του.



inner

Όνομα: Τζέτρο Βίλεμς
Ηλικία: 21
Σύλλογος: Αιτχόφεν
Θέση: Αριστερό μπακ

Αποτελεί διακαή πόθο του Γκουαρντιόλα για την Σίτι την ερχόμενη σεζόν. Ένα επιθετικό φούλ μπακ με εξαιρετικό αριστερό πόδι και τρομερά τρεξίματα. Μοναδικό του μειονέκτημα οι αμυντικές του αδυναμίες, αν καταφέρει και το διορθώσει τότε θα τον δούμε σύντομα σε «μεγάλες» ομάδες.



inner

Όνομα: Τίμο Λέτσεχερτ
Ηλικία: 22
Σύλλογος: Ουτρέχτη
Θέση: Κεντρικός αμυντικός

Ένας από τους παίκτες που κάνουν διαφορά στο φετινό πρωτάθλημα με την Ουτρέχτη. Εξαιρετικός στο ψηλό παιχνίδι, δυναμικός ενώ δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα με την μπάλα στα πόδια. Πολύ δύσκολα θα μείνει και την επόμενη χρονιά στην Ουτρέχτη, με ομάδες τις Αγγλίας να ασχολούνται ήδη με την περίπτωση του.



inner

Όνομα: Ρικ Κάρσντορπ
Ηλικία: 21
Σύλλογος: Φέγενορντ
Θέση: Δεξιός μπακ

Παίκτης που μπορεί να κάνει μεγάλη καριέρα. Γρήγορος, ταχυδύναμος και αρκετά δυνατός. Κάνει πάνω κάτω το γήπεδο 20 φορές σε κάθε αγώνα. Αν δουλέψει σωστά, θα τον δούμε σύντομα σε κάποιο μεγάλο πρωτάθλημα. Μοναδικό του μειονέκτημα είναι ότι δεν σκοράρει. Θυμίζει πολύ τον δεξιό μπακ της Ρεάλ Μαδρίτης, Ντάνι Καρβαχάλ.



Επιμέλεια: Σπύρος Νικολαΐδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x