Stoiximan Super League

Τα οικονομικά δεδομένα της πώλησης Ρομπέρτο σύμφωνα με τους Ισπανούς

Τι «παίζει» με το οικονομικό αντίτιμο της διαφαινόμενης πώλησης του Ρομπέρτο από τον Ολυμπιακό στην Εσπανιόλ, σύμφωνα με τα όσα λένε στην Ισπανία.

Ύστερα από μια τριετία, όλα δείχνουν πως ο Ρομπέρτο αποχωρεί από τον Ολυμπιακό με προορισμό την Εσπανιόλ, με την Mundo Deportivo (και άλλα Μέσα στην Ισπανία) να θεωρεί «τελειωμένο» το deal.

Η (εξίσου καταλανική) Sport αναφέρει πως ναι μεν οι διαπραγματεύσεις είναι σε προχωρημένο επίπεδο, ωστόσο ακόμα δεν υπάρχει οριστική συμφωνία. Σημειώνει, βέβαια, πως η μεταγραφή δεν γίνεται να χαλάσει και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου το επόμενο διάστημα ο Ισπανός τερματοφύλακας θα γίνει παίκτης των Καταλανών.

Στο συγκεκριμένο δημοσίευμα αναφέρονται και οικονομικά δεδομένα της διαφαινόμενης συμφωνίας των δύο συλλόγων. «Η πρώτη πρόταση περίπου στα 3 εκατ. ευρώ δεν έγινε αποδεκτή από την ελληνική ομάδα. Το deal υπολογίζεται πως θα κλείσει περίπου στα 5 εκατ. ευρώ», λέγεται χαρακτηριστικά.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Sport στέκεται στην επιθυμία του Ρομπέρτο να επαναπατριστεί (εξ’ ου και το deal δείχνει προ των πυλών), αλλά και στις επαφές όλων των πλευρών που –σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ- ξεκίνησαν προ δύο εβδομάδων.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x