Euro 2024

Τα πιτσιρίκια της Γαλλίας είναι εδώ! (video)

Με τους Ουμτιτί, Σιντιμπέ και Ντεμπελέ να πετυχαίνουν τα πρώτα τους γκολ, η Γαλλία των 10 παικτών επικράτησε της Αγγλίας με 3-2 και έδειξε ότι εκτός από παρόν, έχει «καυτό» μέλλον.

Μπορεί οι… άντρες της Γαλλίας να τα έκαναν θάλασσα κόντρα στη Σουηδία, χάνοντας στη Στοκχόλμη, αλλά τα πιτσιρίκια των «τρικολόρ» κόντρα στην Αγγλία τα πήγαν περίφημα.

Συγκεκριμένα, σε ένα ματς που της στράβωνε συνεχώς, κατάφερε όχι απλά να μην το χάσει, αλλά να το κερδίσει με τους Ουμτιτί, Σιντιμπέ και Ντεμπελέ να σκοράρουν για πρώτη φορά με τη φανέλα της εθνικής.

Συγκεκριμένα, μόλις στο 9’ η Αγγλία (που είχε επίσης πολλές αλλαγές) άνοιξε το σκορ με τον Κέιν, που ερχόταν με φόρα από το ματς κόντρα στη Σκωτία, αλλά πολύ γρήγορα –στο 22’- οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν σε 1-1 με τον Ουμτιτί, έπειτα από φάση διαρκείας.

Μάλιστα, πριν ολοκληρωθεί το ημίχρονο η Γαλλία γύρισε το ματς με τον Σιντιμπέ στο 43’. Ωστόσο, στο 48’ ο Κέιν με πέναλτι-φάντασμα που άφησε τους Γάλλους με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Βαράν έφερε εκ νέου την ισορροπία.

Παρ’ όλα αυτά, τα «καυτά» νιάτα των Γάλλων πήραν τη νίκη, με το γκολ του Ντεμπελέ στο 78’ έπειτα από ασίστ του Εμπαμπέ.


France 3-2 England All Goals & Extended... από live-football3

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x