Stoiximan Super League

Τα πλάνα του Βούλιτς για το ματς με τη Λαμία

Μία σίγουρη αλλαγή από τον Ζόραν Βούλιτς στην ενδεκάδα του Απόλλωνα κόντρα στην Λαμία σε σχέση με το προηγούμενο ματς στην Λάρισα.

Τα πλάνα του για την εντός έδρας αναμέτρηση με την Λαμία καταστρώνει ο Ζόραν Βούλιτς.

Ο τεχνικός του Απόλλωνα Σμύρνης αναμένεται να προχωρήσει σε μία σίγουρη αλλαγή στην ενδεκάδα σε σχέση με το προηγούμενο ματς στην Λάρισα, χρησιμοποιώντας ξανά τον Κύργια βασικό και αφήνοντας πιθανότατα τον Χουάρες στον πάγκο.

Ο Τσόβιτς θα είναι κάτω από τα δοκάρια. Ο Κοντοές στο ένα άκρο της άμυνας και ο Κούρος στο άλλο, με τον Βαλλιάνο να διεκδικεί και αυτός μια θέση στα αριστερά. Τα δύο στόπερ θα είναι οι Μπιτζιμίν και Κύργιας, με τον δεύτερο να επανέρχεται στην ενδεκάδα μετά από τον μίνι τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε.

Ο Παπάζογλου αμυντικός μέσος και δίπλα του ο Κονέ, με τον Χουάρες να μένει στον πάγκο. Μάατσι και Αλμπάνης στα δύο άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής, με τον Ανιέτε να έχει ελεύθερο ρόλο πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Καστιγέχος.

Όσον αφορά τους υπόλοιπους παίκτες της αποστολής, ο Σιατραβάνης επέστρεψε σε αυτή και εκτός έμεινε ο Μάατσεν που δεν έχει αποδώσει τα αναμενόμενα μέχρι στιγμής. Δεν αποκλείεται να πάρει χρόνο συμμετοχής, ενώ έχει και λίγες πιθανότητες για να ξεκινήσει αντί του Μάατσι στο ένα άκρο της μεσοεπιθετικής γραμμής.

Γιώργος Τσανάκας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x